Roxana Ciuhulescu e în culmea fericirii: „AZI e ziua cea mare!”

Roxana Ciuhulescu radiază de fericire şi a împărtăşit asta prietenilor ei de pe Facebook. Vedeta TV revine pe sticlă după o perioadă destul de lungă de pauză şi este încântată de noua provocare, ea urmând să prezinte o emisiune despre fotbal, după ani de zile în care s-a ocupat de sporturile cu motor.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 08:01
Roxana Ciuhulescu e în culmea fericirii: „AZI e ziua cea mare!”

„Astăzi este ziua cea mare, ziua în care reapar pe micul ecran cu propria emisiune: Fotbal Look. Ne vom reîntîlni vineri, sâmbătă, duminică & luni pe Look TV, înainte și după fiecare meci de fotbal, din Liga 1. Este o nouă provocare pentru mine și cred că după 13 ani aveam nevoie de o altă țintă care să mă motiveze. Sper ca debutul meu să fie asimilat cu un super meci”, a scris Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

Citeşte şi LIGA I, ETAPA 1. Programul meciurilor şi TELEVIZĂRILE: Rapid-Steaua, PRIMUL DERBY

Pentru următorii cinci ani, acestea au fost achiziţionate de Intel Sky Broadcast, o firmă din Malta, care a preluat posturile Look TV şi Look Plus pentru a transmite meciurile din Liga I. Până acum, dintre marii operatori de cablu, doar UPC are un contract de retransmisie pentru Look TV şi Look Plus. Romtelecom încă negociază, iar RCS-RDS pare ieşită din discuţie.