Roxana Vaşniuc, agresată sexual în timp ce filma o reclamă la banane FOTO

Roxana Vasniuc nu-si mai poate reveni din soc. De curand, frumoasa vedeta a fost solicitata sa participe la filmarile unei reclame tv.

01 nov. 2016, 13:56
Roxana Vaşniuc, agresată sexual în timp ce filma o reclamă la banane FOTO

Initial, blondina a fost contactata de un presupus importator de banane pentru a filma a filma o reclama, scrie wowbiz.ro. „M-au sunat sustinand ca reprezinta un producator de banane important pe piata, iar contractul se ridica la cateva mii de euro. Pana aici, totul a decurs normal. Am negociat suma, mi s-a spus ce trebuie sa fac si am primit adresa unde aveau sa se tina filmarile. M-am prezentat la ora stabilita, iar de aici totul a devenit un cosmar. M-am gandit ca filmarile nu vor dura foarte mult si voi pleca acasa. Din pacate, nu a fost asa…”, a marturisit Roxana printre lacrimi.

Citeşte şi Roxana Vaşniuc, inel de logodnă de 30.000 DE EURO

Dupa nenumarate momente care s-au dovedit a fi ciudate si penibile, Roxana s-a blocat total in momentul in care- povesteste ea-regizorul clipului ar fi inceput brusc sa se dezbrace.

„Sunt socata si nu imi revin. Nu mai am incredere in nimeni”, a marturisit, socata, Roxana Vasniuc. 

Citeşte şi Una dintre cele mai sexy mămici din showbiz s-a dezbrăcat. Imaginile XXX sunt interzise cardiacilor

Vedeta sustine ca nu a mai avut parte de o asemenea experienta in viata ei si ca de acum inainte va fi mult mai precauta atunci cand i se vor propune asemenea colaborari.