S-a aflat cauza morţii tânărului abandonat pe o stradă din Piteşti. Ce spun medicii legişti

Bărbatul găsit mort, duminică după-amiază, după ce a fost coborât dintr-o un autoturism şi lăsat în faţa unui bloc din Piteşti a decedat din cauza unui edem pulmonar, arată rezultatele preliminare ale necropsiei.

12 mart. 2018, 17:53
S-a aflat cauza morţii tânărului abandonat pe o stradă din Piteşti. Ce spun medicii legişti

Surse judiciare au declarat luni pentru News.ro că primele rezultate ale necropsiei indică drept cauză a decesului asfixia prin edem pulmonar acut în cazul bărbatului coborât dintr-o maşină şi lăsat pe stradă, în faţa unui bloc din Piteşti.

Conform surselor citate, concluzia legiştilor pune pe plan secund ipoteza conform căreia bărbatul, cunoscut consumator de narcotice, ar fi fost victima unei agresiuni. În cadrul anchetei au fost, de asemenea, prelevate probe pentru analize toxicologice, având în vedere faptul că victima era cunoscută drept consumator de droguri, au menţionat sursele citate.

Duminică, în jurul orei 16.00, pe o stradă din cartierul Teilor din muncipiul Piteşti un bărbat a fost coborât dintr-un autotrurism şi abandonat pe stradă, unde a fost găsit mort în momentul în care au ajuns echipajele de intervenţie alertate de martorii care au sunat la 112.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri.

Autoturismul fost identificat în trafic de către un echipaj de jandarmi, iar bărbatul care l-a abandonat pe tânăr este cercetat în libertate pentru infracţiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. El riscă o pedeapsă de cel mult un an de detenţie, conform legii.

Surse judIciare au declarat pentru News.ro că la audieri tânărul de 20 de ani le-a spus poliţiştilor că a petrecut seara împreună cu victima şi cu trei tinere minore, că bărbatul pe care l-a abandonat se drogase şi că, neştiind cum să-l ajute, s-a speriat şi l-a lăsat în faţa blocului în care acesta locuia.

Citeşte şi Tânărul care şi-a lăsat un prieten să moară în stradă, în Piteşti, cercetat în libertate. Ce le-a spus poliţiştilor VIDEO