S-a aflat motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan. O sursă din anturaj a povestit de la ce a pornit scandalul

Dupa ce s-a despartit de Victor Slav, blonda s-a despartit de cateva zile si de Tristan Tate.

19 iul. 2018, 10:03
S-a aflat motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan. O sursă din anturaj a povestit de la ce a pornit scandalul

Vestea a fost cat de cat socanta desi gurile rele sustin ca relatia celor doi a fost o facatura. Dar apropiatii din anturajul vedetei au marturisit de ce s-a despartit Bianca Dragusanu de Tristan Tate. Se pare ca blonda nu face fata petrecerilor pe care iubitul ei vrea sa le onoreze.

Bianca Dragusanu (36 de ani) si Tristan Tate (30 de ani) nu mai formeaza un cuplu. Cu toate ca pareau indragostiti, cei doi se intalnesc din ce in ce mai rar. De vina este stilul de viata agitat al tanarului de 30 de ani. Acesta vrea ca iubita lui sa stea in club, pana dimineata, cu el.

Cum Bianca Dragusanu are o fetita si o emisiune matinala, nu isi permite sa piarda ore de somn.In plus, Tristan Tate a plecat in vacanta in Cipru alaturi de prieteni. Cu toate ca escapada a fost programata inainte ca el si Bianca sa aiba o relatie, blonda s-a suparat pe el.

Conform click.ro, Bianca Dragusanu se vede din ce in ce mai rar cu Tristan. A inceput sa petreaca mai mult timp cu prietenele ei si cu fiica sa. „Bianca nu isi face planuri de viitor cu acest baiat, iar asta se traduce prin faptul ca ‘Tristan Tate e pe faras’. Ea s-a suparat cand el la aniversare i-a spus ca vrea sa petreaca intr-un anumit club alaturi de prietenii lui americani si englezi, acompaniati de o gramada de domnisoare, asa ca s-a dus la un alt club unde era invitata la ziua unei prietene.

Cum Tristan i-a dat zeci de mesaje in care i-a reprosat ca nu este alaturi de el si ca are cea mai urata aniversare, facand din asta o drama, Bianca s-a dus pana la urma. A stat doar 20 de minute, dar a plecat pentru ca nu s-a regasit acolo. A vazut si anturajul in care era Tristan si nu i-a placut deloc atmosfera. El a ramas si a petrecut pana dimineata.

Oricum, Tristan se distreaza noapte de noapte, bea si fumeaza, iar Bianca nu are atata timp si energie sa iasa atat de des, pentru ca a doua zi trebuie sa fie fresh la emisiune. Nu se potrivesc din acest punct de vedere. Cand ea se trezeste, el se culca.

Pana acum si-a facut timp pentru el, dar copilul si cariera sunt prioritatile ei. Ultima data s-au vazut duminica si de atunci au lasat lucrurile asa. ea este o femeie matura de 36 de ani si nu are timp sa creasca un copil ca el”, au declarat surse din anturajul vedetei.

„Este adevarat ca Victor vede mai des copilul acum decat inainte, dar nu vorbeste cu Bianca. Atunci cand vrea sa o ia pe Sofia si sa se joace cu ea o suna pe mama Biancai, dar daca fosta lui sotie e prin preajma, el se retrage imediat. El o evita. Bianca si Victor nu isi vorbesc”, au povestit aceleasi surse.