S-a dat drumul la căldură, în Oradea. Asociaţiile de proprietari sunt nemulţumite

La Oradea, societatea de termoficare a reluat furnizarea agentului termic, după ce temperatura a scăzut sub 10 grade, în ultimele zile. Măsura cerută de unii locuitori, a generat un val de nemulţumire în rândul multor asociaţii de proprietari.

30 apr. 2016, 11:16
S-a dat drumul la căldură, în Oradea. Asociaţiile de proprietari sunt nemulţumite

Cu toate că, iniţial, reprezentanţii societăţii Termoficare au anunţat că ţin căldura oprită, pentru că cele mai mari asociaţii de proprietari din oraş s-au opus încălzirii, frigul din weekend i-a făcut să se răzgândească, potrivit ebihoreanul.ro.

Vineri seară, societatea a anunţat că, începând din 30 aprilie, va relua, treptat, furnizarea agentului termic pentru încălzire de la aproape toate punctele termice din Oradea. „Punctele termice la care acest lucru nu va avea loc din cauza demarării unor lucrări de investiţii şi reparaţii sunt: PT 110, PT111, PT112, PT113, PT114, PT115, PT116, PT117, PT120, PT123 – parţial, PT825 – parţial, PT841 – parţial şi PT883 -parţial„, arată comunicatul.

Orădenii care nu doresc să beneficieze de acest serviciu sunt îndemnaţi să îşi închidă intrarea agentului termic în instalaţiile interioare de la robinetele branşamentelor lor, situate după contoarele de decontare.

Totodată, toţi utilizatorii sunt rugaţi să-şi verifice starea instalaţiilor lor în vederea evitării inundării unor spaţii şi pierderii inutile de agent termic. Menţionăm că până la această dată societatea Termoficare Oradea nu a autorizat decât în câteva cazuri golirea instalaţiilor interioare„, mai specifică informarea.