S-a sinucis la 20 de ani. Bilet de adio lăsat pentru mama ei

O tânără în vârstă de 20 de ani, din localitatea arădeană Zimandu Nou, s-a spânzurat. Trupul ei a fost găsit, marţi dimineaţa, în curtea casei în care locuia împreună cu mama şi cu o prietenă. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către prietena tinerei. Aceasta a văzut-o pe Larisa atârnând de suportul de bătut covoare, iar alături era şi un scaun răsturnat. Potrivit procedurilor, la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, dar şi poliţişti şi procurorul criminalist.

13 iun. 2017, 13:32
S-a sinucis la 20 de ani. Bilet de adio lăsat pentru mama ei

S-a întâmplat în cursul nopţii

„În cursul acestei dimineți, am fost sesizați prin 112 că o tânăra de 20 ani din localitatea Zimandu Nou a fost găsită spânzurată. Din primele cercetări efectuate de colegii mei la fața locului, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Citeşte şi Detalii cutremuratoare despre tanara insarcinata care s-a sinucis! Era terorizata de sot

„Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului a găsit-o pe tânără cu semne clare de deces, se pare că se instalase deja rigiditatea cadaverică. Deci evenimentul s-a produs, probabil, în cursul nopţii” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Aşadar, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. În jurul orei 8.00, cadavrul tinerei a fost preluat de către medicii legişti, scrie aradon.ro.

Bilet de adio

Potrivit informaţiilor noastre, Larisa a lăsat un bilet de adio adresat mamei sale. Se pare că tânăra locuia împreună cu mama la Zimandu Nou, în urma divorţului părinţilor, care a avut loc acum câţiva ani.

Ce spune un fost coleg

Larisa era studentă la UAV, unde studia Ingineria sistemelor biotehnice si ecologice. A absolvit Colegiul Economic, iar gimnaziul l-a făcut la fosta Generală 13, din cartierul Grădişte. Iată ce spune un fost coleg de-al ei de generală: „Am fost împreună la gimnaziu. Era o persoană destul de retrasă față de necunoscuți, nu era foarte sociabilă, dar era atentă cu cei apropiați. A terminat la Economic dar nu a luat BAC-ul din prima. Din câte ştiu părinții au divorțat, iar asta a afectat-o foarte mult”.

Citeşte şi Fotbalist găsit mort în casă după mesaj sfâşietor pe Facebook: Sufletul îmi plânge într-o disperare surdă

A fost la „Cercetaşi” 

„Larisa s-a înscris la Organizația Națională «Cercetașii României», Centrul Local Arad «Phoenix» în august 2013 și a activat pentru o perioadă de aproximativ zece luni de zile în sânul organizației. Era o persoană mai timidă, dar atentă la cei din jur și, chiar dacă la început nu prea a fost sociabilă, lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește interacțiunea cu grupul de cercetași arădeni. Știm doar atât: acasă ar fi avut unele probleme cu părinții, din cauza neînțelegerilor dintre ei. A participat la toate activitățile centrului și nu a dat niciodată vreun semn că ar avea probleme foarte grave sau că ar suferi vreo depresie, era ca orice adolescent de vârsta ei. Era o tânără plină de viață, cu zâmbetul pe buze și care s-a integrat bine în grupul nostru de cercetași. Suntem siderați de acest act al tinerei și ne pare rău că nimeni nu a reușit să își dea seama, la timp, de probabila depresie de care a suferit. Noi, ca organizație, nu am mai avut niciun contact cu Larisa din vara lui 2014, de când a plecat de la cercetași. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, au declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, reprezentanții Centrului Local „Phoenix” Arad, Organizația Națională „Cercetașii României”.