Detalii cutremuratoare despre tanara insarcinata care s-a sinucis! Era terorizata de sot

O tanara de numai 22 de ani, din Bihor, care era insarcinata in luna a opta, a fost gasita spanzurata chiar de sotul ei. Anchetatorii au stabilit ca Lia s-a sinucis, insa detalii cutremuratoare au iesit la iveala.

RomaniaTV.net
28 mai 2017, 13:41
Detalii cutremuratoare despre tanara insarcinata care s-a sinucis! Era terorizata de sot

Lia si-a pus capat zilelor cu doar doua saptamani inainte de a naste. Tanara era o contabila de succes, avea o familie instarita si parea ca duce o viata fericita, potrivit observator.tv.

In realitate, aceasta traia o adevarata drama. Apropiatii povestesc ca Lia locuia intr-o casa din comuna, izolata de celelalte, si ca era terorizata de sotul ei.

Cu doar câteva zile înainte, cumpăraseră, împreună, pătuţ şi haine pentru copilul pe care urma să-l nască peste două săptămâni. Chiar daca parea sa aiba o viata fericita, în spatele uşilor, însă, era drama. Lia locuia împreună cu soţul ei în ultima casă din comună, izolată de toate celelalte. Acolo, bărbatul ar fi terorizat-o, spun apropiaţii.

Ajunsă în pragul disperării, tânăra şi-a luat viaţa. Şi odată cu a ei, şi pe cea a pruncului său nenăscut.

Pe Facebook, soţul Liei îşi mărturiseşte, în continuare, iubirea. Specialiştii spun că depresia pre-natală este extrem de periculoasă şi afectează inclusiv dezvoltarea copilului. Iar nediagnosticată şi tratată, poate duce la gesturi extreme.