S-a SPÂNZURAT din cauza unei datorii la bancă. Doi copii au rămas orfani de tată

Datoriile l-au făcut pe un argeşean să îşi pună capăt zilelor. Într-un moment de disperare, bărbatul nu a luat în calcul faptul că doi copii rămân orfani de tată. A mers în pădurea de la marginea satului, s-a urcat în cel mai înalt copac şi s-a spânzurat.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 08:02
S-a SPÂNZURAT din cauza unei datorii la bancă. Doi copii au rămas orfani de tată

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Argeş s-a spânzurat de un copac, din cauza datoriilor pe care le avea. Omul locuia împreună cu fiul său în satul Smeura din comuna argeşeană Moşoaia. Lucra în construcţii şi încerca să îşi achite creditele către bănci. Tocmai de aceea soţia şi fiica lui au plecat la muncă în străinătate. Sâmbătă, bărbatul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Vecinii s-au mobilizat cu toţii şi l-au căutat. L-au găsit spânzurat în pădurea de la marginea satului.

„A avut o criza si va dati seama. Cu grija banilor, nu a mai rabdat si… va dati seama. Avea rata la banca, cred ca din cauza asta”, a mărturisit Marian Badea, cumnatul bărbatului.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să îşi justifice gestul. Soţia şi fiica lui se vor întoarce din străinătate pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Citeşte şi: TRAGEDIE: Un băiat s-a SINUCIS după ce tatăl i-a vândut calul