S-au căsătorit, au câştigat la loto, după care a intervenit „blestemul loteriei”. Ce s-a întâmplat

Un cuplu din Marea Britanie a castigat 2.3 milioane de lire sterline la loterie, la doar o luna dupa nunta. Banii nu le-au adus insa fericirea

27 aug. 2016, 12:30
S-au căsătorit, au câştigat la loto, după care a intervenit „blestemul loteriei”. Ce s-a întâmplat

Jason si Victoria Jones, ambii de 41 de ani, erau casatoriti de doar o luna inainte sa castige marele premiu, in 2004, scrie stirileprotv.ro. Insa, dupa ce a dat norocul peste ei, se pare ca femeia ar fi avut o relatie cu magnatul Mike Clare, a carui avere este estimata la 260 de milioane de lire sterline – de 100 de ori mai mult decat premiul castigat de sotii Jones.

Citeşte şi Cristina Spătar a vorbit despre căsătorie. „Am o surpriză pentru voi!”

Victoria sustine ca ea si antreprenorul sunt doar amici si ca premiul castigat i-a ruinat viata, dand vina pe „blestemul loteriei”. Clare, care este casatorit, fiind printre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, a confirmat relatia lor.

El a declarat:” Sunt intr-o relatie cu Victoria Jones. Ea nu si-a parasit sotul pentru mine. Nu locuim impreuna. Inca sunt in relatii amiabile cu nevasta mea, Carol. Nu m-am vazut cu Victoria recent. Toata lumea stie ca ma intalnesc si cu alte femei, inclusive sotia mea”.

Jason Jones l-a luat in serios pe magnat, astfel ca acum divortul intre el si Victoria se judeca in Marea Britanie.