Sâmbătă facem profit cu BILETUL PARIURI1X2.RO: Ponturi din Bundesliga şi La Liga!

Sezonul fotbalistic european se apropie de final, iar noi incercam sa profitam din plin de aceste ultime partide programate. Redactia www.pariuri1x2.roa reunit pe biletul zilei de sambata cate un pronostic din primele esaloane ale Germaniei si Spaniei.

20 mai 2017, 08:10
Sâmbătă facem profit cu BILETUL PARIURI1X2.RO: Ponturi din Bundesliga şi La Liga!

Biletul zilei:

Hoffenheim inca mai are sanse teoretice la locul 3. Pentru a o depasi pe Borussia Dortmund in ierarhiei, are nevoie in ultima runda de un rezultat superior galben-negrilor sau de o victorie foarte clara in meciul cu Augsburg. Parcursul excelent de acasa – 16 partide, 11 victorii, niciun esec si golaveraj 35-14 – dar si forma foarte buna a baietilor lui Nagelsmann sunt argumente care sustin un succes la pas repurtat de Hoffe. Pariem 1 cu handicap asiatic -1 (daca echipa gazda se impune doar la un gol, miza ne este returnata)

Pontul la disputa Leganes – Alaves are in vedere cornerele. Oaspetii isi vor ascuti sabiile pentru finala Cupei Spaniei de saptamana viitoare, iar un succes in aceast ultim joc al sezonului ar avea o contributie excelenta la moralul echipei, care oricum traverseaza oricum un moment deosebit. Alaves va fi formatia mai prezenta in joc, dar inainte de a miza pe goluri, pariem pe cel putin 3 cornere de care vor beneficia Ibai Gomez si compania. Media stagionala a echipei este de peste 4 lovituri de la colt/partida.

 

Citeste si:

 

Biletul zilei:

16:30, Hoffenheim – Augsburg, 1 cu handicap asiatic -1
20:00, Leganes – Alaves, Alaves peste 2.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.