Sandvişul pentru care merită să te dai dimineaţa jos din pat şi în weekend

Nu uitați că mâncarea cu suflet vine și de la Farfuridi.ro, iar și mai multe bunătăți găsiți pe www.facebook.com/farfuridi.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 14:29
Sandvişul pentru care merită să te dai dimineaţa jos din pat şi în weekend

„Întotdeauna mi-au plăcut sandvișurile. Chiar și-atunci când singura combinație pe care o știam era pâine, salam de Sibiu, roșii cu piper, cașcaval (într-o vreme în care salamul de Sibiu era monedă de schimb).

Și cred că oricine pe lumea asta are un sandviș preferat, sandvișul acela care-ți dă puterea să te târăști din pat dimineața, știind c-o să-l ai. I do :).

Am încercat atâtea combinații de-a lungul vremii, de la „ce nu te omoară te face mai puternic“ (adică parizer și brânză topită, în studenție), la experimente precum pâine de secară, muștar și avocado. Nu știu dacă a fost vreunul nasol. Pentru că întotdeauna sandvișurile au fost făcute în funcție de poftele mele conjuncturale, așa că era firesc să-mi placă.

Dar este unul pentru care, cum spuneam, merită să mă târăsc din pat dimineața, mai ales dacă e una de weekend. Și weekend-ul începe în curând.

Mai întâi, pâine de casă. Unsă din belșug cu cremă de brânză (unele sunt mai puțin artificiale decât altele, unele chiar tind spre natural :), așa că alegeți voi). Apoi somon afumat. Mie-mi place să cumpăr o bucată întreagă, e mai cărnos, mai suculent, mai moale. Îl feliez eu, acasă, iar feliile se așează cu generozitate peste crema de brânză. Apoi mărar, care merge extraordinar atât cu brânza, cât și cu somonul. La fel și salata verde și feliile de castraveți, dar și câteva felii subțiri de ardei iute.

Da, știu, nu e un iaurt degresat cu granola. Da’ cine-a zis că viața-i dreaptă?”, scrie Farfuridi.ro,