Şantajista de la liceul Teologic din Târgu Jiu, BOMBĂ SEXY. Cum îşi escroca victimele, eleve de 13, 14 ani, de bani

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fotomodelului șantajist de la Liceul Teologic. După ce a fost încătușată, mai multe victime ale acesteia au făcut publice mesajele prin care erau amenințate cu bătaia și șantajate cu poze compromițătoare, deși acestea, de cele mai multe ori, nu existau. Unele minore cădeau în plasa tinerei de 19 ani, astfel că erau nevoie să fure de acasă pentru a-i plăti "tăcerea" șantajistei sau pentru a nu fi agresate fizic.

11 feb. 2016, 11:54

Mama uneia dintre fete spune că ştia că fiica sa a fost ameninţată cu bătaia, însă nu s-a dus la Poliţie de teamă că Loredana Diaconescu scăpa nepedepsită şi se va răzbuna, scrie impactgorj.com. Una dintre victime a înregistrat o convorbire telefonică în care îi cerea elevei de 19 ani să îi returneze hainele împrumutate, iar fotomodelul i-a spus acesteia că le-a aruncat la gunoi.

Citeşte şi Studentă şantajată pe Facebook cu poze sexy. Judecătorii stabilesc „plata”

Numărul victimelor ar fi mult mai mare

Mesajele făcute publice sunt șocante. Eleva șantajistă, Ștefania Loredana Diaconescu obținea bani, bijuterii, dar și haine de la minorele amenințate. De cele mai multe ori, fetele se împotriveau, iar escroaca de 19 ani reacționa violent. „Am poze cu tine dezbrăcată! Du-te dracu’ de boracă proastă. Eu ți-am zis, ca să nu recurgem la alte chestii”, îi spunea Loredana Diaconescu uneia dintre victimele sale care nu a vrut să îi ofere bani și haine. Iar numărul elevelor pe care acesta le amenința și șantaja este mult mai mare decât au anunțat anchetatorii. Fete de 13 și 14 ani de la multe școli din municipiul Târgu-Jiu au rupt tăcerea și au decis să facă publice amenințările și jignirile la care erau supuse.

În alte situații, fotomodelul făcea presiuni asupra fetelor, pentru ca acestea să fure brățări sau cercei ce aparțineau părinților. Eliza, în vârstă de 14 ani, este elevă la Școala Numărul 1 din Târgu-Jiu și spune că alături de alte patru eleve au fost amenințate și șantajate timp de trei ani de către Ștefania Diaconescu. Fetele susțin că aceasta le cerea diferite sume de bani, haine, dar și bijuterii din aur pe care le punea să le fure de acasă.

Ștefania Diaconescu le amaneta și le spunea prietenelor de la care le lua că are nevoie de bani pentru părinții săi care sunt bolnavi. În realitate, însă, aceasta cheltuia banii pe haine și frecventa cafenele de lux, dar și sălile de jocuri de noroc. La un moment dat, șantajista o întreabă pe Eliza, într-un mesaj: „Mai ai vreun cercel din aur?”, ceea ce înseamnă că tânăra de 19 ani primise și în alte rânduri bijuterii de la victimă.

Citeşte şi Răfuială între două eleve în toaleta liceului. Una dintre ele a fost ameninţată cu un cuţit

„Nu suport c****le cu două feţe”

Într-o altă situație, o minoră a fost amenințată cu publicarea unor poze, dar și cu bătaia pentru că a refuzat să îi împrumute hainele șantajistei.
Victimă: Mă și ameninți…
Loredana Ștefania: Nu, nu știi să fii prietenoasă, o să fiu a dracu’.
Victimă: Ba sunt! Dar nu când e vorba de luat sau de dat haine.
Loredana Ștefania: Îi pun pozele, să vezi cum e să fii al dracu’. Nu mi-a plăcut abordarea.
Victimă: Nici mie că mă obligi să ți le dau, eu doar cu Meli împart haine, atât. Mai sunt atâtea fete, cere-le lor sau sunt atâtea magazine. Ai mei dau bani mulți pe ele și mai ales pe astea sport.
Loredana Ștefania: Nu suport c****le cu două fețe.
Victimă: Mori dacă iei de la altcineva? Ți-am spus, nu le dau și gata. C**vă cu două fețe că nu îți dau hainele. Bravo! Pa, pa!
Loredana Ștefania: Vezi că de data asta chiar te bat cu figurile tale!
Victimă: Că nu vreau să îți dau ce e al meu…
Loredana Ștefania: Nu mai fii așa că nu te suportă nimeni. Acum îi pun pozele, numai de-a dracu’.