Sânziana Buruiană, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre NOAPTEA NUNŢII

Cuplul Sânziana Buruiană - Nicolae Zuluf a uimit întreag showbiz-ul cu decizia lor de a se căsători civil, atât de rapid. Fiindcă cei doi însurăţei şi-au dorit ca acest eveniment să fie unul extrem de intim, la cununie, prezenţi au fost familia şi câţiva prieteni apropiaţi, care mai apoi s-au distrat la un grătar, acasă la miri.

07 oct. 2015, 10:19
Sânziana Buruiană, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre NOAPTEA NUNŢII

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au decis ca după doar doi ani de relaţie să facă pasul cel mare. Zvonurile apărute în presa de scandal, susţin că decizia lor a fost influenţată în mare parte de sarcina fostei asistente TV. Acestea pot fi consolidate şi de discreţia de care au dat dovată mirii în organizarea cununiei civile.

Pentru că începeau să se facă fel de fel de speculaţii cu privire la viaţa de cuplu a proaspeţilor însurăţei, Sânziana Buruiană a acordat în exclusivitate pentru SpyNews.ro un interviu incendiar despre prima sa noapte de amor în calitate de soţie a lui Nicolae Zuluf.

„Nu am pregătit nimic special, am stat în trening cât a ținut grătarul. Apoi i-am făcut o surpriză lui Zuluf…Am fost mai romantici ca niciodată, ne-am drăgălit toată noaptea. Eu, îmbrăcată sexy, el la fel… Ne-am bucurat din plin unul de celălalt. Ne-am spus că ar fi păcat să pierdem ocazia să avem o noapte a nunții ca cele din filme, așa că… a doua zi ne-am trezit foarte târziu.

Sunt convinsă că în noaptea cu petrecerea de nuntă nu vom avea prea mult timp unul de celălalt, vom fi foarte obosiți, așa că nu cred că ne vom putea bucura de bucuria de a fi soț și soție în acea perioadă. Așa că, am devansat puțin momentul și… A fost ceva extraordinar”, a declarat Sânziana Buruiană.

Citeşte şi  Sânziana Buruiană s-a măritat cu Nicolae Zuluf. Vezi aici imagini de la eveniment