Şapte reguli de aur pentru o sănătate de fier

O dietă sănătoasă este baza pentru un stil de viaţă sănătos. În cazul în care ai o alimentaţie bogată în zahăr, poţi să dormi foarte bine, să faci sport extraordinar de mult şi să-ţi reduci nivelul stresului că tot vei fi nefericit în legătură cu starea de spirit ori cu nivelul tău energetic. Însă dacă mănânci inteligent următoarele reguli te vor ajuta să rămâi zvelt şi sănătos.

11 nov. 2015, 20:41
Şapte reguli de aur pentru o sănătate de fier

Iata ce ai de facut. Urmeaza 7 reguli de aur pentru o sanatate de fier.

Dormi bine

Chiar si o noapte de nesomn poate genera un dezechilibru hormonal care va avea un efect negativ asupra foamei, va declansa diverse pofte si vei fi enervat de orice comentariu nevinovat facut de colegii de birou. Un somn bun este crucial pentru reducerea stresului. Asigura-te ca intotdeauna vei dormi sapte-noua ore pe noapte astfel incat sa fii intotdeauna in forma.

Destreseaza-te

Multi dintre noi isi fac timp sa aiba grija de altii insa nu-si rup 30 de minute pentru exercitii profunde de respiratie, meditatie, yoga etc. Stresul cronic are efecte negative mai profunde decat sa-ti dea o stare de spirit mizerabila. Un nivel ridicat al cortizolului ajuta la depozitarea grasimilor si pierderea musculara. Tocmai de aceea, ar trebui sa faci din managementul stresului o prioritate intrucat relaxarea zilnica este la fel de importanta precum sportul si o dieta sanatoasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.