Scandal de PROPORŢII între Dinu Maxer, Alexandra Stan şi Connnect-R. Toţi se acuză de PLAGIAT

Sfârşitul de an vine cu un scandal de proporţii între cei mai în vogă artişti şi Dinu Maxer. Astfel, Dinu Maxer îi acuză de plagiat pe Alexandra Stan şi Connect-R, care se pare că au avut aceeaşi idee pentru videoclipuri.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 10:22
Scandal de PROPORŢII între Dinu Maxer, Alexandra Stan şi Connnect-R. Toţi se acuză de PLAGIAT

După ce în luna octombrie Dinu Maxer şi soţia sa, Deea Maxer au lansat un videoclip împreună care se numeşte „Selfie en Paris”, recent şi Alexandra Stan şi Connect-R au lansat un clip tot pe aceeaşi idee cu cel al familiei Maxer, care are doar o altă denumire: „Vanilla Chocolat (Selfie Video)”.

Deoarece este sigur de plagiatul existent şi foarte enervat de cum îşi fac artiştii momentului videoclipurile, Dinu Maxer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le atrage atenţia Alexandrei Stan şi lui Connect-R. La sfârşitul mesajului Dinu a postat şi link-urile celor două clipuri, rugându-şi apoi fanii să îşi spună opiniile.

Dinu Maxer şi-a făcut implant de păr. Vezi imagini din timpul intervenţiei

„Sunt extrem de fericit că sunt sursa de inspiraţie pentru artiştii noştri de prima clasă ca Alexandra Stan şi Connect-R! Asemănări? Videoclip filmat integral selfie! Piesa în engleză şi cu refren în franceză! Filmare în platouri de televiziune selfie!Vizionare plăcută în ordine cronologică”, a scris Dinu Maxer pe reţeaua sa de socializare.

Citeşte şi  Dinu Maxer şi soţia sa trec prin momente de groază: „Am chemat SALVAREA”