Fiul Marioarei Murărescu, SCANDAL MONSTRU la TVR: „Ne-a luat pe nepregătite reacţia lui”

Reluarea emisiunii "Tezaur Folcloric" după moartea Marioarei Murărescu a agitat apele în familia regretatei realizatoare TV. Surse din TVR au dezvăluit, pentru "ring", că fiul vedetei, Petre Murărescu, a sunat la televiziune şi a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că producţia se reia de vineri cu altă prezentatoare.

17 apr. 2014, 06:17
Fiul Marioarei Murărescu, SCANDAL MONSTRU la TVR: „Ne-a luat pe nepregătite reacţia lui”

Reproşurile lui Petre Murărescu se îndreaptă chiar către oamenii din echipa de la TVR. Luat prin surprindere de vestea că „Tezaurul Folcloric” a fost încredinţat de însăşi Marioara Murărescu vechilor ei colaboratori din televiziunea publică, Petre s-a arătat revoltat că alţi oameni ar încerca să profite de pe urma muncii de o viaţă a mamei lui, scrie ziarulring.ro.

„Ne-a luat pe nepregătite reacţia lui Petre Murărescu. Nimeni nu se aştepta la asta. Nu-i contestă nimeni meritele Marioarei Murărescu şi nimeni nu încearcă să-i ia locul, însă continuarea emisiunii a fost chiar dorinţa ei. În plus, marca «Tezaur Folcloric» aparţine TVR şi nimeni nu poate pune la îndoială dreptul instituţiei de a utiliza în continuare această marcă. Dacă îşi doreşte, Petre Murărescu poate veni în echipă, să realizeze «Tezaur Folcloric»”, au declarat surse din TVR.

Contactat de „ring”, Petre Murărescu nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

Citeşte şi Marioara Murărescu a refuzat să invite în emisiunea sa mai multe vedete de muzică populară. Vezi de ce