Scandal între Cici de la Sistem şi noul iubit al horoscopistei de la Neatza: Ia-ţi labele de pe copilul meu

Horoscopista de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi noul iubit au probleme în paradis din cauza lui Cici de la Sistem, bărbatul cu care Amalia are un băieţel de 4 ani. Se pare că au apărut discuţii aprinse din cauza lui Andrei Andu, noul partener al vedetei Antena 1.

01 mai 2018, 13:22

Cici de la Sistem este supărat foc pentru Andrei Andu, noul iubit al Amaliei, se implică prea mult în viaţa copilului său. Artistul îşi doreşte ca pilotul să nu-i ştirbească autoritatea paternă.

„Demonule, te rog, ia-ţi labele de pe copilul meu! Ne iubim atât de mult, încât nu există demon destul de puternic pentru a învinge iubirea noastră! Copilul meu, tot copilul meu va rămâne!”, a scris Cici pe Facebook zilele trecute, semn că războiul a început.

„Nu am fost sunat de Amalia după această postare şi după articolele de presă. Pe mine nu mă interesează viaţa ei personală, ci atitudinea iubitului ei faţă de băiatul meu. Dacă eu îi cumpăr o maşinuţă, el îi cumpără trei şi tot aşa. Încearcă să îl câştige emoţional pe băiat. Eu îl sfătuiesc să meargă să ude tarlalele cu avionul, nu să alerge cu băiatul meu prin parc. Am văzut nişte filmuleţe pe internet cum el îl ridica în braţe, sper să nu îl scape pe Luca când îl aruncă aşa tare în aer”, a spus, supărat, artistul, potrivit click.ro.

Cici spune că se ocupă atent de educaţia micuţului, pe care vrea să-l crească în spirit creştin.