Scandal la Liceul de balet din Capitală. Autorităţile vor să-l desfiinţeze. Elevii şi profesorii, REVOLTAŢI

Părinţii şi elevii sunt decişi să iasă în stradă după ce autorităţile locale au hotărât să comaseze Liceul de coregrafie "Floria Capsali" cu Liceul de muzică "Dinu Lippati". Profesorii se tem că îşi vor pierde locul de muncă, iar elevii nu vor avea unde să exerseze.

24 ian. 2014, 07:53
Scandal la Liceul de balet din Capitală. Autorităţile vor să-l desfiinţeze. Elevii şi profesorii, REVOLTAŢI

Consiliul local împreună cu Inspectoratul Şcolar au decis să desfiinţeze singurul liceu de coregrafie din Capitală şi să-l transforme într-o secţie a liceului de muzică „Dinu Lippati”. Decizia care nici nu a fost comunicată oficial liceului a stârnit indignarea celor din şcoală, potrivit România TV.

Coincidenţă sau nu, săptămâna trecută directoarea liceului a fost demisă pentru management defectuos. Părinţii, elevii şi profesorii au organizat joi o şedinţă şi au ţinut să transmită un mesaj către autorităţi.

„Vrem şcoala noastră, lăsaţi-ne să dansăm”, au strigat în cor elevii şi profesorii.

Deşi la şedinţă au fost invitaţi toţi reprezentanţi ai primăriei, inspectoratului şi ministerului, niciunul nu a venit pentru a discuta cu cei din şcoală.

CITEŞTE ŞI Profesoarele de la Liceul „Kiriţescu” din Capitală, filmate când cereau bani elevilor, au scăpat de sancţiune