SCANDAL la un liceu din Medgidia: O profesoară s-a bătut cu elevii

O oră de engleză s-a transformat, miercuri, într-un tărăboi, la Liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia. Mai mulţi elevi ai unei clase de a XII-a au ajuns în atenţia directorului după o ceartă cu profesoara.

26 feb. 2015, 13:43
SCANDAL la un liceu din Medgidia: O profesoară s-a bătut cu elevii

Elevii au fost jigniţi de profesoara de engleză pentru a nu ştiu câta oară. A ieşit scandal, au ieşit copiii din clasă. Profesoara a intrat în clasă, jignind două fete. Jignindu-le pe aceste fete, a trecut la ceilalţi copii din clasă, au trântit băncile, 15 elevi au ieşit din oră, 10 au rămas în clasă. Profesoara nu este în stare să-şi desfăşoare activitatea, să-şi ţină în frâu elevii„, a declarat părintele unui elev, potrivit replicaonline.ro.

Datoria mea este să ascult ambele părţi, să mediez astfel de conflicte şi să fac în aşa fel încât copiii să iasă în câştig, să se pregătească pentru examene. A fost un conflict între nişte copii şi un profesor. Liceul are o procedură internă, pe care o vom aplica„, a declarat Marius Furtună, directorul unităţii de învăţământ.

În urmă cu doi ani, în aceeaşi clasă, un elev ar fi fost lovit de psihologul şcolii, pe motiv că a întârziat la oră. Conflictul a ajuns, la acea dată, şi pe masa judecătorilor.

Citeşte şi: BĂTAIE la şcoală, ca în ringul de WRESTLING. Unul dintre copii a fost CĂLCAT PE CAP