Scandal MONSTRU în biserică. Enoriaşii şi preotul paroh s-au certat ca la uşa cortului

Biserica din Pădureţi, judeţul Argeş, a fost scena unui spectacol scandalos la slujba de duminică. Enoriaşii iritaţi de majorarea taxelor la biserică şi de faptul că primesc chitanţe fictive l-au luat la rost pe preot şi totul a degenerat într-un scandal de joasă speţă.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 14:53
Scandal MONSTRU în biserică. Enoriaşii şi preotul paroh s-au certat ca la uşa cortului

Furioşi că taxele au crescut, dar că preotul nu le dă oamenilor chitanţe corect completate, ci unele pe care sunt trecute sume mai mici decât se percep de fapt, enoriaşii s-au întors împotriva parohului, pe care l-au afurisit şi l-au înjurat. Unii dintre ei chiar au dat de pământ cu ce le-a căzut la îndemână.

„Sunt taxele foarte mari, abuzează de ele. Au crescut exagerat. În acelaşi timp, faţă de chitanţa pe care o dă e deosebire foarte mare. La 3 milioane dă chitanţă pe 200.000”, spune un enoriaş. „Mi-a luat pentru mama 8 milioane şi mi-a dat chitanţă de 3 jumate”, spune un altul.

Citeşte şi REVOLTĂTOR. Un preot îi „amendează” pe enoriaşii care nu merg la Biserică

Nervoşi că preotul nu le ia în seamă reclamaţiile, oamenii au intrat peste el în biserică în timpul slujbei să-i ceară socoteală.

Alertată, poliţia s-a deplasat la slujbă şi a reuşit cu greu să îi calmeze pe oameni şi să-i scoată din lăcaşul de cult.

Citeşte şi Preotul care a scandalizat o ţară întreagă. A fost surprins făcând asta în altar