Scandal MONSTRU la Cerbul de Aur: Delia a plecat vociferand de pe scenă! Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

Delia a fost cireasa de pe tort a organizatorilor Cerbului de Aur Brasov 2018 in cea de a treia zi de festival. Artista a inchis seara printr-un concert incendiar, in stilul ei, dar lucurile au luat apoi o intorsatura urata.

03 sept. 2018, 16:11
Scandal MONSTRU la Cerbul de Aur: Delia a plecat vociferand de pe scenă! Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

Delia s-a imbracat ca o adevarata diva, intr-un body albastru de lurex, foarte scump, o mantie argintie si cizme ciocate in acelasi ton, in valoare de 10.000 de euro, si ar fi trebuit sa rupa gura targului. Din pacate, desi prestatia ei a fost una perfecta, publicul nu a rezonat deloc cu frumoasa cantareata, asa cum o facuse cu o seara inainte la spectacolul genial al Loredanei Groza.

Iulia Vântur încasează o sumă colosală pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018

Delia s-a suparat pe spectatori si, dupa ce a avut si o replica acida pe scena, surse din backstage sustin ca ea s-ar fi dezlantuit dupa show.

„Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost  mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, au dezvaluit persoane de la fata locului pentru WOWbiz.ro.