Scandal MONSTRU la STEAUA. Dică: „Ieşi de pe teren!”. Budescu: „Ies, dar îl sun pe nea Gigi!”

Scene incredibile la un antrenament al celor de la Steaua, desfăşurat săptămâna trecută. Nicoale Dică l-a trimis pe Constantin Budescu la vestiare, nemulţumit de lipsa de implicare a fotbalistului din timpul antrenamentului, iar fostul astral a plecat de pe teren şi l-a ameninţat pe antrenor că-l va reclama lui Gigi becali.

13 sept. 2017, 05:33
Scandal MONSTRU la STEAUA. Dică: „Ieşi de pe teren!”. Budescu: „Ies, dar îl sun pe nea Gigi!”

Nicolae Dică a oprit şedinţa de pregătire şi l-a contrat dur pe fotbalist. „I-a zis că dacă are de gând să alerge în bătaie de joc, mai bine se duce la vestiare”, susţine ProSport. Constantin Budescu şi-a luat o bluză de pe marginea terenului şi s-a dus direct la duşuri: „Budescu a plecat, dar a aruncat un O să vorbesc eu cu nea Gigi! Dică s-a blocat pentru câteva secunde, însă nu a avut ce face, a continuat antrenamentul”.

Scandal la Steaua, între MM Stoica şi Alibec. Gigi Becali îi ţine partea fotbalistului

Continuarea a fost lipsită de evenimente, asta pentru că fotbalistul l-a sunat pe finanţator şi i-a povestit ce s-a întâmplat. Gigi Becali a discutat ulterior cu Nicolae Dică şi i-a interzis să îl sancţioneze pe Constantin Budescu, asta cu toate că antrenorul avea de gând să îl scoată pe mijlocaş din lot!

Constantin Budescu nu se află la prima abatere. Nicolae Dică s-a enervat în repetate rânduri pentru că antrenamentele încep cu fotbalistul lipsind, întârziat în vestiare, sau mai rău, plimbându-se cu maşinuţa medicală pe aleile bazei din Berceni. Mihai Stoica i-a povestit lui Gigi Becali multe dintre abaterile lui Budescu, aducându-i aminte finanţatorului că acesta este motivul pentru care s-a opus transferului.