Scandal la Steaua, între MM Stoica şi Alibec. Gigi Becali îi ţine partea fotbalistului

Meciul Viitorul Constanţa - FCSB a reaprins un conflict mai vechi între directorul sportiv al roş-albaştrilor, MM Stoica, şi fotbalistul Denis Alibec. Început în timpul partidei, conflictul s-a încheiat şi după fluierul final.

11 sept. 2017, 15:57
Scandal la Steaua, între MM Stoica şi Alibec. Gigi Becali îi ţine partea fotbalistului

În timpul partidei, Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: “Coboară, bă, să iei mingea!”, la care Alibec s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: “Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.

După joc, Mihai Stoica i-a reproșat lui Alibec “tupeul nesimțit” pe care îl are, în timp ce atacantul l-a înfruntat, spunându-i că stilul de joc al echipei este unul care nu-i convine și că rezultatele proaste vor continua în acest ritm. Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a confirmat disputa verbală dintre cei doi şi i-a ţinut partea atacantului „MM a țipat la Alibec și i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

Tensiunea dintre cei doi a fost declanșată în decembrie 2016, atunci când George Becali l-a cumpărat pe Alibec de la Astra, oferindu-i numărul 7 și banderola de căpitan. În ciuda deciziei patronului, Mihai Stoica a declarat pentru ProTV: “Avem deja lider. Numele lui este Pintilii”.