Scandal MONSTRU la Steaua: MM Stoica, ameninţări dure din închisoare

Dică a fost lăsat acasă de Costel Gâlcă pentru meciul cu Dinamo Kiev. Decizia tehnicianului a stîrnit numeroase reacţii în rîndul oamenilor de fotbal. Vestea a suprins pe toată lumea, chiar şi pe Meme Stoica! Managerul din Ghencea i-a transmis fără ocolişuri lui Costel Gâlcă prin apropiaţi un mesaj dur. 

04 oct. 2014, 08:09
Scandal MONSTRU la Steaua: MM Stoica, ameninţări dure din închisoare

Mihai Stoica nu uită şi nu iartă. După ce i-a spus personal lui Gâlcă, la prima şi singura discuţie purtată între ei, că nu l-a dorit pe banca tehnică a echipei, acum Meme i-a transmis alte vorbe dure. Meme s-a supărat rău, după ce Nicolae Dică a fost “umilit”, din punctul lui de vedere, de către tehnician.

Vezi şi Imaginea ŞOC de la DINAMO KIEV-STEAUA. Nu s-a văzut la TV „Văd că Gâlcă o caută cu lumînarea. Ce vrea el să demonstreze? Că el este şeful la Steaua şi nu ştiu eu?! Nu îi este ruşine să se poarte aşa cu Dică? Păi, lista pentru deplasarea de la Kiev trebuia să o înceapă cu Nicu, iar apoi cu următorii din staff-ul lui. Cine sînt mă Uzunea şi Roşu? Păi, întrebaţi-l pe Mutu cît îl luau la mişto aia de la Petrolul pe Roşu. Vă rog să îi spuneţi că dacă nu se potoleşte şi îl va mai umili pe Dică, atunci mă voi ocupa personal de el”, a tunat Meme.

Citeşte şi Dinamo Kiev – Steaua 3-1. Rusescu acuză arbitrajul: A fost ofsaid şi fault!

În momentul în care s-a înţeles cu Steaua, Argăseală i-a propus lui Gâlcă să-l aibă ca secund pe Dică. Tehnicianul a reacţionat apoi categoric într-o conferinţă de presă: “Din staff-ul meu vor face parte Ştefan Preda, Dumitru Uzunea, Ciprian Prună, va mai veni încă un preparator fizic spaniol şi mai mult ca sigur Laurenţiu Roşu. Dică nu va face parte din staff-ul meu. Eu îl cunosc pe fotbalistul Dică, nu şi pe antrenorul Dică, iar din acest motv prefer să lucrez doar cu oamenii pe care îi cunosc personal”, a spus Gâlcă. Mihai Stoica a fost cel care a intervenit direct la Gigi Becali, iar Dică a ajuns imediat în staff-ul Stelei. Gâlcă nu a mai avut ce face şi s-a conformat imediat deciziei luate de patron.Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru fanatik.ro motivul pentru care Dică a fost lăsat acasă. “Costel i-a spus că trebuie să lase pe cineva la Bucureşti să se ocupe şi de jucătorii accidentaţi, gen Bourceanu, Pîrvulescu şi Adi Popa. I-a spus că el este cel mai indicat, deoarece este şi antrenorul secund numărul trei din staff-ul său. Primii doi sînt Uzunea şi Roşu. Vă daţi seama că lui Dică nu i-a căzut bine, chiar dacă în faţă i-a zis că totul este ok. Mai mult, Dică se apucase să dea şi interviuri despre jocul de la Kiev, iar Gâlcă nu l-a lăsat apoi să meargă la Kiev”, a încheiat o sursă din cadrul clubului Steaua.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro