SCANDAL SEXUAL la Buzău. Deputat PSD, ameninţat că va apărea în următorul film: „Voi face plângere la Parchet”

Scandalul de spionaj si santaj sexual cu politicieni continuă: deputatul Marcel Ciolacu, fost consilier al lui Victor Ponta, este ameninţat că va fi următorul personaj principal din inregistrarile intime realizate într-un hotel de lux, relatează România TV. Primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală, a apărut în presă în această săptămână intr-un film deocheat impreuna cu doua fete, iar, la finalul filmului, scrie clar: urmează deputatul Marcel Ciolacu.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 19:06
SCANDAL SEXUAL la Buzău. Deputat PSD, ameninţat că va apărea în următorul film: „Voi face plângere la Parchet”

Scandalul sexual din PSD este departe de a se termina. Un deputat social-democrat este  ameninţat că va fi următorul personaj principal din inregistrarile intime realizate într-un hotel de lux.

În exclusivitate pentru România TV, parlamentarul Marcel Ciolacu a vorbit despre acest subiect şi anunţă că va depune plângere la Parchet.

„Nu exista nimic de acest gen. Nu banuiesc pe nimeni momentan. O sa fac plangere la Parchetul General  şi sper sa faca lumina cine a scris. Voi face plangere ca sunt amenintat prin acel filmulet. Am vorbit cu avocatul. Repet, nu va urma nimic, intentionat a fost scris numele meu, ca sa fiu târât în acest scandal, fără să am nicio treaba. (…) E posibil să fie din interiorul partidului, e posibil să fie adversari politici. Este posibil orice„, a spus Ciolacu pentru România TV.

 

Imaginile în care ar apărea primarul Buzăului au fost distribuite recent în mailurile mai multor redacţii de ziar. Potrivit Comisarul.ro, filmuleţul a fost înregistrat în anul 2012, într-o cameră din hotelul lui Robert Negoiţă.

Jurnaliştii susţin, însă, că publicarea videoclipului are un scop precis: compromiterea primarului cu numai câteva luni înainte de alegerile locale. În susţinerea acestei ipoteze, ei spun că filmarea întrunirii amoroase a fost planificată prin amplasarea a mai multor camere video în camera de hotel, iar filmul a fost livrat … gata montat. Primarul spune însă că totul este trucat.