SCENARIU ŞOCANT. Meciul România – Albania, BLAT pentru PARIURI

Dănuţ Lupu, fostul internaţional al României, a lansat o ipoteză halucinantă legată de eliminarea României de la Euro 2016. Lupu are informaţii că meciul cu Albania ar fi fost trucat pentru pariuri.

21 iun. 2016, 05:22
SCENARIU ŞOCANT. Meciul România – Albania, BLAT pentru PARIURI

Dănuş Lupu aruncă fotbalul românesc în aer.

„Mi-a spus cineva că partida a fost blat. Dar refuz să cred aşa ceva, nu vreau să mă gândesc la astfel de lucruri. Repet, aşa mi-a spus cineva. Că a fost blat pentru pariuri. Nu ştiu ce să mai spun. Altele cred că au fost problemele. Ideea este că nu ştim să jucăm fotbal. Asta este cel mai dureros”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Fanatik.

Sadiku, eroul Albaniei după meciul cu România: „Nici n-am văzut când a intrat mingea în poartă”

„Cel mai îngrijorător lucru este că am văzut jucători care nu puteau da pase de cinci metri. Asta este, într-adevăr, tragic. Nu puteau sta în picioare în faţa unor jucători albanezi slabi. Să terminăm cu prostiile cum că sunt mai buni ca noi. Adversarii nici nu ştiu să lovească mingea, nu au idee cum să stea în teren. Dar au o determinare fantastică, ieşită din comun. Pe care la noi nu am văzut-o. Am observat un jucător de-al lor care a alergat continuu timp de şapte minute. Incredibil! Noi nu am arătat nimic. Ştim doar să distrugem, dar când trebuie să construim suntem praf”, a mai spus Dănuţ Lupu.

Naţionala României, ruşine istorică. A pierdut după 68 de ani cu Albania şi a fost eliminată de la EURO 2016

Acesta l-a atacat şi pe Anghel Iordănescu: „Ce mare antrenor este Iordănescu? Ce a făcut el în toată cariera? A prins o generaţie de aur şi atât. Nu are nici un merit. Peste tot pe unde a fost s-a făcut de râs. La Rapid, la greci, la noi… Cu cât înaintezi în vîrstă, o mai iei şi pe arătură”.