Scene de GROAZĂ la metrou, în Bucureşti. Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în staţia Eroii Revoluţiei

Un bărbat de 56 de ani a fost înjunghiat, duminică, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din Bucureşti. Agresorul a fost reţinut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou. UPDATE: Victima a murit la spital, în ciuda eforturilor de a-i salva viaţa.

RomaniaTV.net
17 mai 2015, 08:05

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00. Potivit primelor informații, conflictul ar fi fost unul spontan, informează România TV. Există, însă, şi ipoteza unei reglări de conturi.

Victima atacului a fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii, plaga înjunghiată fiind una adâncă. Bărbatul a intrat însă în stop cardio-respirator, iar eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost zadarnice.

Agresorul a fost imobilizat de angajaţii care asigură paza la metrou, iar poliţia, chemată de urgenţă la faţa locului, l-a reţinut pe cuţitar.

Cazul este achetat de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – DGPMB. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Primele date din anchetă arată că victima, care lucra ca paznic în Parcul Carol din Capitală, a avut un conflict cu atacatorul în timpul serviciului. Supărat că nu a fost lăsat să intre în parc, atacatorul l-a aşteptat pe paznic să iasă din tură, iar apoi l-a urmărit, a intrat după el la metrou şi l-a atacat din spate. Potrivit România TV, l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent, iar apoi l-a înjunghiat.

Este al doilea atac cu un cuţit în ultimele 48 de ore, în Capitală, după ce un tânăr a fost înjunghiat în Centrul Vechi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei dispute pentru o fată. Cel care l-a înjunghiat de şapte ori în abdomen pe bărbat nu a fost încă prins.