Scene şocante în Bucureşti. O femeie a fost bătută de iubit în maşină VIDEO

Un bărbat din Bucureşti, care conducea o maşină de lux şi-a bătut iubita, care stătea pe scaunul din dreapta. Un alt şofer, aflat în spatele lor, a văzut totul şi a intervenit. A luat-o pe femeie în maşina lui şi a lăsat-o în siguranţă, la o secţie de poliţie.

13 mart. 2016, 08:04
Scene şocante în Bucureşti. O femeie a fost bătută de iubit în maşină VIDEO

Scena s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu, spre ieşirea pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şoferul dubei şi-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă.

Femeia, care era pe locul din dreapta, era agresată de iubitul ei. Ţipa şi dădea din picioare, iar şoferul dubei a încercat să-i despartă. Maşina de lux a tras pe dreapta într-o benzinărie. Şoferul dubei i-a urmat şi a reuşit să-l convingă pe agresor s-o lase în pace.

Femeia, aflată în stare de şoc, i-a povestit salvatorului că iubitul ei voia să o sechestreze. S-a speriat, i-a cerut să tragă pe dreapta, iar de acolo a pornit tot scandalul.

Bărbatul care a agresat-o nu a renunţat aşa uşor şi a urmărit-o pe femeie în trafic. A încercat să-şi ceară iertare, dar femeia nici n-a vrut să audă.

emeia s-a oprit direct la o secţie de poliţie din sectorul 6, pentru a-l reclama pe iubitul bătăuş.

Citeşte şi Scandal monstru cu poliţia în stradă, la Arad VIDEO