Şcoala 141 din Capitală, unde în urmă cu trei luni s-a prăbuşit tavanul, va fi demolată

Două corpuri ale Şcolii Gimnaziale numărul 141 din Capitală, unde s-a prăbuşit tavanul, iar cinci elevi au rămas blocaţi, în luna mai, vor fi demolate, în urma unei decizii luate marţi de consilierii locali al Primăriei Sectorului 5.

22 aug. 2017, 11:26
Şcoala 141 din Capitală, unde în urmă cu trei luni s-a prăbuşit tavanul, va fi demolată

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au afirmat că în şedinţa de marţi s-a aprobat demolarea corpurilor A şi B ale instituţiei de învăţământ.

Sursele citate nu au precizat când anume va începe demolarea clădirilor, scrie Mediafax.

Şcoala Gimnazială numărul 141 este situată în Strada Amurgului numărul 35, din Sectorul 5, şi se află în administrarea Consiliului Local sector 5.

În luna mai, un tavan din beton al şcolii s-a prăbuşit, iar cinci elevi au rămas blocaţi în sala de curs, dar niciunul nu a fost rănit.

„Vorbim de un tavan din rigips şi niciun elev nu a fost rănit, ei fiind în «Şcoala Altfel». Acest corp de clădire este supus reabilitării în perioada imediat următoare, există o decizie în acest sens. Primăria Sectorului 5 îşi va duce la îndeplinire toate obligaţiile pentru ca acest corp de clădire să fie reabilitat”, afirma la acel moment purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar explicau atunci că situaţia şcolii era cunoscută.

Citeşte şi TAVAN PRĂBUŞIT ŞCOALA 141. Primarul sectorului 5: Bani pentru reparaţii la şcoală existau. Tavanul ăla arăta impecabil