Scrisoare emoţionantă scrisă de un tânăr, pentru iubita bolnavă de leucemie

Dragostea nu ține cont de nimic, iar asta ne dovedesc și doi tineri din Pitești. Deși ea este bolnavă de leucemie, el a ales să lupte alături de ea, iubind-o parcă și mai mult ca înainte. Ei trăiesc o poveste de iubire ca în filme, în ciuda bolii de care suferă tânăra, având credința că dragostea lor poate învinge orice.

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 10:26
Scrisoare emoţionantă scrisă de un tânăr, pentru iubita bolnavă de leucemie

„Cea mai frumoasă fată pe care o cunosc.”

Așa o descrie Adrian Călinescu pe Lia Spiridon, doi tineri din Pitești. Erau deja de ceva timp împreună când au fost nevoiți să accepte un diagnostic crunt: fata avea leucemie. Studentă la Facultatea de Drept, Lia a dus o viață perfect normală până să fie diagnosticată cu boala nemiloasă, iar acum a devenit dependentă de medicamente. Ba mai mult, pentru a învinge leucemia are nevoie de o operație de transplant de măduvă care costă 200.000 de euro.

Citeşte şi  Un băieţel a trimis o scrisoare în ceruri, unde se află tatăl său

Deși nu au mai mult de 20 de ani, Adrian se declară cel mai înverșunat dușman al bolii și nu s-a gândit nicio clipă să-și părăsească iubita. Acesta o iubește necondiționat, i-a fost alături încă din primul moment și nu pierde niciun moment pentru a-i declara dragostea pe care i-o poartă. Tânărul nu vede boala decât ca pe o mică piedică în această viață și îi vorbește deja Liei despre momentul căsătoriei lor și despre copiii pe care îi vor avea împreună.

Citeste mai mult pe YVE.ro