Scrisoarea lui Alexander Adamescu: Nu am primit raportul autopsiei tatălui meu de 7 luni. România încearcă mușamalizarea asasinării lui

Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, fostul patron al societăţii de asigurări Astra, se plânge într-o scrisoare publicată în EvZ că după şapte luni de la moartea tatălui său nu a primit raportul legiştilor privind cauza decesului. 

18 aug. 2017, 07:51
Scrisoarea lui Alexander Adamescu: Nu am primit raportul autopsiei tatălui meu de 7 luni. România încearcă mușamalizarea asasinării lui

Alexander Adamescu se află la Londra, în timp ce DNA cere arestarea şi extrădarea lui într-un dosar în care este acuzat de dare de mită alături de tatăl său, decedat în închisoare la începutul anului. 

Adamescu Jr. scrie într-o scrisoare trimisă către EvZ că nu fuge şi nu se ascunde de justiţie, ci din contră, şi-a arătat disponibilitatea să colaboreze în cadrul anchetei.

„Am cerut să fac test la poligraf și să cooperez cu procurorul DNA Matei în dosarul în care sunt acuzat împreună cu tatăl meu de acea presupusă mită. Procurorul DNA Matei a refuzat!

Cât de crud și de perfid să mai fii ca să continui această mascaradă?

De ce trebuie să fiu arestat? De însăși frica de justiție adevărată”, a scris Alexander Adamescu.

El se plânge că nu a primit nici acum rezultatul autopsiei tatălui său, decedat în ianuarie 2017, în închisoare.

„Au trecut mai bine de 7 luni de când mi s-a luat definitiv tatăl. Nici până în ziua de astăzi nu am primit raportul autopsiei lui. Nu numai că România încearcă mușamalizarea așasinării lui, ci și continuă cu persecuția parcă n-ar exista ceva mai normal decât distrugerera unei familii întregi”, a mai scris Adamescu Jr.

El afirmă că nu va renunţa la eforturile de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a apăra dreptatea.

„Tatăl meu este exemplul cel mai elocvent ca nu se face justiție în România în acest moment.

Până când nu se va schimba acest lucru, o să mă lupt pentru a se afla adevărul despre situația din România”, mai precizează Alexander Adamescu în scrisoare.