Se întâmplă în secolul 21: O mamă şi-a lăsat copilul să MOARĂ de FOAME, după care şi-a comandat o pizza

O mamă din Anglia este acuzată de o crimă groaznică, mai ales pentru secolul 21. Femeia şi-a lăsat copilul de doar patru ani să moară de foame.

19 sept. 2013, 13:16
Se întâmplă în secolul 21: O mamă şi-a lăsat copilul să MOARĂ de FOAME, după care şi-a comandat o pizza

Potrivit procurorilor, Amanda Hutton şi-a lăsat copilul să moară de foame şi a ţinut cadavrul său mumificat timp de aproape doi ani în casă.

Copilul a fost subnutrit pe tot parcursul vieţii, încât la vârsta de patru ani purta haine pentru bebeluşi. Mai mult, procurorii au afirmat că au descoperit că la doar câteva ore după ce fiul ei a murit femeia şi-a comandat o pizza, potrivit Mirror.

De asemenea, s-a descoperit că Amanda Hutton, în vârstă de 43 de ani, a ridicat timp de doi ani, după moartea fiului ei, alocaţia acestuia.

Citeşte şi Mamă DENATURATĂ: L-a făcut pe copilul ei să creadă că are CANCER la creier. Scopul femeii e MIZERABIL

„Cum este posibil ca un copil să moară de foame în Anglia secolului 21? Cazul este simplu. Amanda Hutton nu a avut grijă să-i ofere copilului ei necesităţile primare şi, astfel, l-a omorât. După ce copilul a murit, ea nu a sunat pentru ajutoare, un doctor sau o ambulanţă, ci şi-a comandat o pizza„, a declarat procurorul care instrumentează cazul.

Supravieţuire miraculoasă: Cum a scăpat de moarte un copil de 1 an şi 8 luni

Copilul femeii, Hamzah Khan, a fost descoperit, în data de 21 septembrie 2011, mort în pătuţul lui lângă un ursuleţ. El era îmbrăcat în haine de bebeluşi de până la nouă luni şi decedase în jurul datei de 15 decembrie 2009.

Copilul a fost descoperit după ce un ofiţer al poliţiei locale a venit la casa Amandei Hutton, în urma unei plângeri depuse de un vecin al acesteia, privind gunoaiele care erau aruncate în curtea sa. Când femeia a deschis uşa, ofiţerul a fost pur şi simplu oripilată de mirosul puternic venit din casă. Acolo s-au descoperit zeci de kilograme de gunoaiele, sticle goale, precum şi materiile fecale din încăpere.

Cazul a reintrat în atenţia publicului, după ce procurorii au oferit publicităţii detalii privind acuzaţiile care se aduc femeii.

Citeşte şi Ar putea primi titlul „cea mai IRESPONSABILĂ mamă”. Ce făcea o femeie cu copilul pe moped VIDEO