Se pregăteşte cel mai scump transfer al tuturor timpurilor. Neymar la Real, pentru 400 de milioane de euro

Cotidianul spaniol As scrie, vineri, că brazilianul Neymar va fi cumpărat de Real Madrid de la Paris Saint-Germain cu suma de 400 de milioane de euro.

09 mart. 2018, 09:38
Se pregăteşte cel mai scump transfer al tuturor timpurilor. Neymar la Real, pentru 400 de milioane de euro

Deşi preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că este imposibil ca Neymar să plece în vară, oferta de 400 de milioane de euro a madrilenilor îi va deschide porţile atacantului către campioana Europei.

As notează că în urmă cu câteva săptămâni, preşedintele clubului Real, Florentino Perez, s-a întâlnit la Paris cu tatăl lui Neymar şi cu doi avocaţi pentru a discuta trecerea jucătorului la formaţia din Madrid.

La 7 decembrie, după ce Cristiano Ronaldo a primit Balonul de Aur, Perez a declarat că Neymar ar avea mai multe posibilităţi de a deveni cel mai bun jucător din lume dacă ar fi la Real.

„Madrid este un club care îi oferă ce-i trebuie unui mare jucător”, a precizat Perez.

Neymar este în convalescenţă în acest moment, după ce a fost operat în Brazilia în urma unei accidentări suferite în Ligue 1. Din acest motiv, el nu a jucat în returul cu PSG-Real, scor 1-2, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Neymar a ajuns la Paris vara trecută, după ce PSG a plătit grupării FC Barcelona suma record de 222 de milioane de euro, reprezenântând clauza de reziliere a atacantului.