Secretul TERIBIL al unui bogătaş implicat în dosarul prostituatelor. Iubita lui s-a sinucis la 26 de ani

Unul dintre miliardarii implicaţi în dosarul de proxenetism dezbătut zilele acestea, patronul lui FC Braşov, Ion Neculaie, a suferit o adevărată dramă în tinereţe, iubita lui punându-şi capăt zilelor. Sunt voci care susţin că "rătăcirea" bărbatului ar fi început din acel moment.

06 feb. 2015, 19:45

Ioan Neculaie, patronul FC Braşov, se numără printre clienţii fideli ai proxenetelor anchetate zilele acestea în Capitală. Pasiunea acestuia pentru femeile uşoare se trage, spun unii, după o traumă suferită în tinereţe, când marea sa iubire de atunci, Mariana Rusuleţ, s-a sinucis din dragoste pentru el, la numai 26 de ani.

Citeşte şi DOVADA că Daniela Crudu i-a fost „LIVRATĂ” patronului Braşovului, Ioan Neculaie

Povestea de dragoste dintre Ioan Neculaie şi Mariana Rusuleţ s-a înfiripat la sfârşitul anilor ’70, după ce el s-a mutat din Moldova, la Codlea. Acolo a cunoscut-o pe Mariana, fiica unui respectat frizer, Gheorghe Rusuleţ, care nu a fost de acord cu relaţia fiicei lor cu Ioan.

Victoriţa, mama Marianei, îmi spunea atunci că fata ei nu se poate cununa cu un moldovean, care, pe deasupra, mai este şi sarac„, a povestit un apropiat al familiei Rusulet pentru cancan.ro. Deşi părinţii ei se împotriveau, Mariana şi Ioan au continuat să se întâlnească, povestea lor de iubire lor durand mai bine de 3 ani.

Citeşte şi Stenogramele PROSTITUATELOR DE LUX! Cum negocia Ioan Neculaie cu Diana Gureşoaie

CanCan mai scrie că în august 1980 Mariana le-a spus din nou părinţilor că alesul inimii sale este Ioan Neculaie, dar aceştia s-au opus din nou. De durere, ea a hotărât să se omoare şi a băut otravă, într-o cantitate letală.

Ioan Neculaie a păstrat vie memoria fetei şi toate că de la moartea iubitei sale au trecut mai bine de 30 de ani, localnicii îl văd, din când în când, la mormântul ei.

Citeşte şi MILIONARII României, clienţii PROSTITUATELOR. Nume GRELE în DOSAR