Semnificaţia prezenţei planetei Venus în Casa Dragostei pentru toate zodiile

Casa dragostei este patronata de catre Venus, insa pentru fiecare zodie in parte acest lucru are o semnificatie aparte. Descopera si tu ce iti transmite Venus prin intermediul zodiei tale.

29 oct. 2014, 13:23
Semnificaţia prezenţei planetei Venus în Casa Dragostei pentru toate zodiile

Berbec

Femeia berbec este mereu in cautare de noi provocari atunci cand vine vorba de dragoste. Ea este inventiva si isi doreste alaturi un partener pe masura cu care sa poata sa isi satisfaca toate placerile si toate curiozitatile, scrie Kudika.ro.

Ea nu cunoaste semnificatia cuvantului „timiditate” asa ca ori de cate ori un barbat ii pica cu tronc nu ezita sa fie ea cea care il abordeaza pentru a nu mai pierde timpul pana ce individul isi face curaj sa abordeze o femeie puternica, independent si sigura pe ea.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Zodiile şi cântecul inimii lor în dragoste

Venus ii transmite femeii berbec sa iubeasca cu pasiune si sa fie curioasa sa descopere cat mai multe tipuri de iubire pana ce va avea sa intalneasca iubirea aceea care o consuma, dar care o face sa fie cea mai fericita femeie din lume. Venus, este planeta care ii da curajul sa spuna NU atunci cand ceva nu este conform planurilor ei si sa porneasca in urmatoarea calatorie catre iubirea perfecta.

Taur

Femeia taur este una dintre cele mai devotate si mai loiale femei ale zodiacului pentru ca ea cauta stabilitate si siguranta in relatia amoroasa, ceea ce o face sa dezvolte un soi de posesivitate provocata de gelozie inexplicabila uneori.

Planeta Venus inspira femeile taur la cautarea unei povesti de dragoste paisonala, povesti de dragoste cum numai in filme mai intalnim si cateodata nici acolo. De cele mai multe ori, nativele acestei zodii asteapta ca patenerul lor sa ofere mai mult in relatie, ele reusind sa devina usor “lenese” si sa isi neglijeze partenerul.

Citeşte şi Află ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie

Femeia taur poate sa iubeasca de mai multe ori in viata, insa niciodata nu o sa iubeasca atat de mult incat sa fie in stare sa isi dea viata pentru partenerul ei. Este usor egoista si materialista, insa are multa afectiune si tandrete de oferit.

Gemeni

Stim deja ca una dintre principalele caracteristici ale gemenilor este curiozitatea care ii motiveaza de fiecare data, in fiecare aspect al vietii lor. Femeile gemeni nu sunt printre cele mai fidele native ale zodiacului, datorita personalitatii lor complexe ce are nevoie de multe lucruri pentru a se simti satisfacuta complet.

Femeile din zodia gemenilor nu se impaca deloc cu ideea de angajament pe viata si ingradirea libertatii, pentru ca ele sunt mereu in cautare de ceva mai bun, sunt in cautare de noi experimente si noi aventuri astfel incat curiozitatea lor sa fie satisfacuta.

Citeşte şi Horoscop: Cât de bun va fi ca soţ, în funcţie de zodia lui

Exista un moment crucial in viata unei femei din zodia gemenilor, un moment in care isi dau seama ca ceasul biologic incepe sa ticaie si se asaza la casele lor fara sa se mai gandeasca la nimic altceva decat la o familie fericita si la o viata implinita.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.