Senatorul Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE

Senatorul Daniel Zamfir, exclus din Partidul Naţional Liberal la sfârşitul lunii martie, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că se alătură acestui partid.

17 iun. 2018, 09:03
Senatorul Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE

Daniel Zamfir a anunţat sâmbătă seară, printr-o scrisoare deschisă adresată colegilor că părăseşte PNL, reiterând faptul că motivul pentru care a fost exclus aparţine „din vremuri pe care ni le-am fi dorit demult apuse”, afirmând că PNL a fost „băgat în tranşee”.

De asemenea, el a spus că direcţia în care se îndreaptă PNL este una greştiă, astfel că paritdul şi-a pierdut brandul care l-a consacrat în cei 140 de ani de istorie şi a devenit, „dintr-un partid apărător al drepturilor şi libertătilor fundamentale ale oamenilor, apărătorul făţis al abuzurilor. El constată „cu amărăciune” că efortul său de „a-i convinge pe aventurierii libertarieni din jurul preşedintelui că drumul PNL este unul profund greşit e în zadar”.

Daniel Zamfir părăseşte PNL: Dintr-un partid apărător al drepturilor şi libertăţilor fundamentale, PNL a devenit apărătorul abuzurilor