SEPSI – CSU CRAIOVA 2-3: Oltenii urcă pe locul secund în Liga 1. REZULTATE şi CLASAMENT

CS U Craiova a câștigat un meci extrem de important pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-2. Partida a fost una foarte dificilă pentru oaspeți, care au condus de fiecare dată cu 1-0 și 2-1, dar s-au văzut egalați. Echipa lui Mangia a câștigat până la urmă grație reușitei lui Bancu din minutul 80.

19 sept. 2017, 14:47
SEPSI – CSU CRAIOVA 2-3: Oltenii urcă pe locul secund în Liga 1. REZULTATE şi CLASAMENT

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, marţi, în deplasare, scor 3-2, echipa Sepsi OSK, în etapa a XI-a a Ligii I. Într-un alt meci, fFormaţia FC Voluntari a învins echipa ACS Poli Timişoara, marţi, pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a XI-a a Ligii I. Tudorie a marcat golul victoriei în minutul 90+2.

Rezultate: 
Marți 19 septembrie 
FC Voluntari — ACS Poli Timișoara 1-0 (0-0), stadionul ”Ilie Oană” — Ploiești 
A marcat: Alexandru Tudorie (90+2). 
Cartonaș roșu: Cosmin Achim (FC Voluntari, 86). 
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Ciprian Florin Danșa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (București) 
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați) — CCA, Ioan Valer Șulea (Brașov) — LPF

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe — CS Universitatea Craiova 2-3 (0-1), stadion Tineretului — Brașov 
Au marcat: Attila Hadnagy (60), Victor Astafei (70), respectiv Andrei Burlacu (19), Gustavo Di Mauro Vagenin (68 — penalty), Nicușor Bancu (80). 
Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: George Rădulescu (București) 
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Paul Mincu (București) — LPF

 
















Miercuri 20 septembrie 
FC Botoșani — CSM Poli Iași (stadion Municipal — Botoșani, 18,30) 
FC Dinamo București — CS Concordia Chiajna (stadion Dinamo — București, 21,00)

Joi 21 septembrie 
FC Viitorul Constanța — SC Juventus București (Academia Hagi — stadion Central — Ovidiu, 16,30) 
CS Gaz Metan Mediaș — AFC Astra Giurgiu (stadion Gaz Metan — Mediaș, 18,30) 
CFR 1907 Cluj — FCSB (stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” — Cluj-Napoca, 21,00) 


SEPSI – CSU CRAIOVA 2-3 (Hadnagy 60, Astafei 70 / Burlacu 19, Gustavo 68, Bancu 80)

 Craiova vrea să se menţină aproape de liderul Ligii 1, însă pentru asta are nevoie de o victorie cu Sepsi la Braşov. Băluţă şi Zlatinski sunt suspendaţi, iar Rossi accidentat, dar oltenii nu concep o altă variantă în afara victoriei contra nou-promovatei din Sfântu Gheorghe.

Va fi un meci complicat. Am urmărit ultimele lor evoluţii, nu au jucat rău deloc, chiar dacă au pierdut cu Voluntari„, a declarat antrenorul celor de la CS U Craiova, Devis Mangia.

Partida cu Sepsi ar fi o nouă ocazie pentru Burlacu să se remarce, după golul egalizator cu Dinamo.

Încerc să dau totul la antrenamente şi, când Mister va decide să mă introducă în teren, sper să-mi ajut echipa cu evoluţii bune şi să dau totul pentru echipă„, a spus şi Andrei Burlacu.

Sepsi Sfântu Gheorghe – CS U Craiova va fi în direct la Digi Sport 1 în această seară, de la ora 21:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

ECHIPELE PROBABILE

Sepsi: Fejer – Burlacu, Oros, I. Ursu, Dumbravă – Ghinga, Petrovikj – Astafei, Fulop, Iovu – Hadnagy.

CS U Craiova: Calancea – Screciu, Kelic, Briceag – Martic, Mateiu, Popov, Bancu – Gustavo, M. Roman, Mitriţă.

Sepsi Sf. Gheorghe – CS Universitatea Craiova, al doilea meci al etapei cu numărul 11 din Liga 1, are startul programat la ora 21:00, pe stadionul Tineretului din Braşov. Formaţia din Sf. Gheorghe îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Braşov, deoarece arena locală nu îndeplineşte condiţiile pentru primul eşalon.

Elevii lui Devis Mangia caută prima victorie din ultimele trei meciuri şi vin după un egal cu Dinamo (2-2), după ce au fost conduşi cu 2-0. De partea cealaltă, Sepsi se află în aceeaşi situaţie: elevii lui Valentin Suciu nu mai simţit gustul victoriei de două meciuri.

Înaintea etapei a 11-a din Liga 1, CS Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasament, cu 19 puncte, în timp ce covăsnenii se află pe poziţia a 11-a, cu 10 puncte. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în meci direct o singură dată până acum: în Cupa României, în octombrie 2016, când Craiova a mers mai departe în unui gol marcat de Andrei Ivan în prelungiri.