Sergiu Hanca, audiat în dosarul morţii lui Patrick Ekeng. DECLARAŢIE TULBURĂTOARE

Sergiu Hanca a fost audiat, miercuri, în procesul morții lui Patrick Ekeng, în care medicul de pe ambulanța Puls, Mihaela Duță, este acuzată de ucidere din culpă.

09 ian. 2019, 13:56
Sergiu Hanca, audiat în dosarul morţii lui Patrick Ekeng. DECLARAŢIE TULBURĂTOARE

Sergiu Hanca este al doilea fotbalist audiat în dosar, după Florin Tănase, care a s-a prezennat în fața judecătorului pe 21 noiembrie 2018.

Florin Tănase, audiat în cazul morţii lui Patrick Eckeng. Ce le-a spus fotbalistul lui FCSB judecătorilor

„Eram în spatele lui Patrick Ekeng, în lateral stânga. S-a auzit bubuitura. Am ajuns al doilea sua al treilea. Rotariu a ajuns primul. Horcăia, se auzea așa ca un horcăit. Nu m-am uitat la ochii lui. M-am speriat și am fugit. Mi s-a părut foarte mult până a venit ambulanța, o vesnicie, o viață de om. L-am văzut pe Dănciulescu cum plângea. Ne-am îndepărtat pentru că ne strigau doctorii să facem loc”, a spus jucătorul lui Dinamo.

Mesajul TULBURĂTOR de Crăciun al soţiei lui Patrick Ekeng. Ce spune despre şefii lui DINAMO

Sergiu Hanca a cerut să poată pleca în timpul audierii, întrucât la ora 16:00 avea antrenament. Fotbalistul a fost obligat să vină, fiind citat la trei adrese, inclusiv la adresa clubului și cea de la hotelul RIN.

Sergiu Hanca și Florin Tănase se aflau în proximitatea lui Patrick Ekeng în momentul în care fotbalistul s-a prăbușit pe gazon.

Soţia lui Ekeng, declaraţii BOMBĂ. „Dinamo MI-A UCIS soţul. Patrick nu avea probleme medicale”

Liviu Bătineanu, medicul lui Dinamo, Cristian Toma, masorul clubului de la acel moment, Florin Tănase, Stănel Gheorghe Nicolae (șoferul ambulanței Puls), dar și observatorul LPF Marcel Vasile au fost deja audiați.

Procesul morții lui Patrick Ekeng a început pe 26 septembrie, iar Mihaela Duță, medicul de pe ambulanța Puls care ar fi trebuit să îl resusciteze pe fotbalist, este acuzată de ucidere din culpă.