SEX CA-N FILME: Patru vedete din România au renunţat la inhibiţii. FOTO şi VIDEO

Nu mulţi actori acceptă să joace scene erotice în filme, însă cei care o fac spun că totul a fost de dragul artei şi că se simt foarte bine în pielea lor.

30 apr. 2015, 05:30

Laura Cosoi şi rolul din „Cel ales“
În filmul românesc „Cel ales“, care rulează în prezent în cinematografele din toată ţara, Laura Cosoi are rolul principal feminin. Într-una dintre secvenţe, ea face sex cu actorul principal, interpretat de Bogdan Stanoevici,  scrie eva.ro.

Mădălina Ghenea, sex în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“

Despre fotomodelul român Mădălina Ghenea s-a scris, la sfârşitul anului trecut, că apare în scene de sex în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“. Potrivit celor de la Adevărul, Ghenea o interpretează pe Dorotea Malatesta, amanta lui Cesare Borgia, fiul nelegitim al papei Alexandru al VI-lea, în cinci episoade din ultimul sezon al serialului „Borgia: Adevăr şi frică“.
 

Românca apare nud şi este protagonista unor scene de sex, alături de actorul britanic Mark Ryder, interpretul personajului principal.
 

Ana Ularu a făcut sex în „Borghia”

La fel ca şi Mădălina Ghenea, Ana Ularu a apărut în secvenţe de sex în serialul „Borghia“. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ un an de zile, actriţa româncă fiind în film soţia lui Cesare Borgia, acelaşi alături de care a apărut şi Ghenea.

Ileana Lazariuc, alături de Lucian Viziru

În urmă cu mai mulţi ani, Ileana Lazariuc a fost convinsă de Sergiu Nicolaescu să apară goală în filmul „Supravieţuitorul“. La vremea respectivă, actriţa a filmat o scenă erotică alături de Lucian Viziru.