Sex în direct la INSULA IUBIRII: Fosta Miss a pierdut titlul după ce imaginile au devenit virale VIDEO

Zarei Holland i-a fost retras titlul de Miss Marea Britanie după ce a făct sex la „Insula Iubirii” (varianta britanică, n.r.). Frumoasa blondă a fost surprinsă de camerele de filmare în timp ce întreținea relații intime cu Alen Bowen, fostul iubit al unei alte participante a unui reality show britanic, Vicki Pattison.

18 iun. 2016, 15:45

În cea mai recentă ediție a emisiunii, Zara Holland a izbucnit în lacrimi când a aflat că îi va fi retras titlul de Miss Marea Britanie. „Mi-au luat titlul”, a spus ea, în timp ce celelalte participante de la „Insula Iubirii” încercau să o consoleze. „Eu nu sunt așa deloc. De ce nu am putut pur și simplu să mergem la culcare?”, a mai spus manechinul, regretând cele întâmplate. 

INSULA IUBIRII 2016: Se încinge atmosfera! Ispita a intrat în patul lui… Camerele au suprins totul

„Nu o putem promova pe Zara ca un model demn de urmat de acum înainte. Înțelegem foarte bine că toată lumea greșește, dar Zara, ca ambasador pentru Miss Marea Britanie, pur și simplu nu a reușit să își asume responsabilitatea așteptată de la ea odată cu primirea titlului”, au transmis organizatorii concursului de frumusețe, potrivit dailymail.co.uk.

„I-am dat permisiunea Zarei să intre în concurs, în calitate de câștigătoarea titlului, cu condiția să nu facă sex la televizor. Zara a fost de acord cu asta și a încălcat dorințele noastre cu bună știință”, au adăugat organizatorii.