SEX ORAL pentru ţigări în internatul unui liceu din România. CINCI BĂIEŢI s-au filmat în timpul orgiei sexuale

Cinci băieţi de clasa a IX-a din Bistriţa au făcut sex în camera din internatul unde locuiau, seara, după ce se dădea stingerea şi au filmat întreaga orgie. Autorităţile au început o anchetă şi i-au mutat pe elevi la şcoli diferite.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 17:05
SEX ORAL pentru ţigări în internatul unui liceu din România. CINCI BĂIEŢI s-au filmat în timpul orgiei sexuale

Cinci elevi de clasa a IX-a au fost mutați disciplinar după ce la finele lunii trecute s-a aflat că aceștia făceau sex oral chiar în internatul liceului unde învățau. Aceste activități au ieșit la iveală după ce unul dintre elevi s-a dat de gol.

Incidentele s-au produs la Liceul Silvic din Năsăud. Implicați sunt 5 elevi care provin din familii dezbinate sau cu părinții plecați în străinătate. Aceștia obișnuiau să facă sex oral în camera din internatul unde locuiau, seara, după ce se dădea stingerea.

Cei care au aflat despre asta au fost pedagogii, după ce unul dintre elevi care a manifestat un comportament ciudat s-a dat de gol. Luat la întrebări elevul a recunoscut ce se petrecea noaptea departe de ochii curioșilor.

Toate acestea ar fi pornit de la un adolescent problemă, care a și recunoscut în fața pedagogilor că aceasta era o activitate mai veche a sa, pe care o practica și în școala generală.

Vezi: Scene de SEX în SAUNE PUBLICE. Conducerea a angajat GARDIENI NUD pentru a păzi cuplurile ÎNCINSE

Adolescentul are tatăl plecat în străinătate, iar mama sa a decedat în urmă cu câțiva ani. Până în toamnă băiatul a locuit la mătușa sa în Beclean, însă la începerea anului școlar femeia a refuzat să îl mai găzduiască, iar tatăl său a luat decizia să-l lase în internatul liceului năsăudean.

Potrivit bistriteanul.ro, băiatul primea lunar 1.000 de lei de la tatăl său, însă niciodată nu îi ajungeau banii, astfel că se vedea nevoit să facă sex oral colegilor pentru câteva țigări.

Actele sexuale se pare că au fost și filmate cu telefoanele mobile. Băiatul care i-a atras spre acest tip de comportamente și pe colegii săi conștientiza că acesta era unul deviant și a încercat chiar să discute cu psihologul școlii despre asta, fără însă a-i spune exact ce s-a întâmplat.

Conducerea liceului a făcut o anchetă în acest sens și s-a luat decizia de a-i muta disciplinar pe cei cinci în alte unități de învățământ apropiate de domiciliul lor. O anchetă a început și Poliția bistrițeană, care îi cercetează pentru „act sexual cu un minor”.