Sfatul zilei de 29 aprilie 2017. Capricornii se implică în tot felul de conflicte

Capricornii se implică în tot felul de conflicte de pe urma cărora au de pierdut. Citește sfatul zilei de 29 aprilie 2017 pentru zodia ta.

28 apr. 2017, 19:43
Sfatul zilei de 29 aprilie 2017. Capricornii se implică în tot felul de conflicte

Sfatul zilei de 29 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Discuția se duce într-un punct periculos, așa că e bine să ai mare grijă la ce spui astăzi. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Dacă ai rețineri în a porni pe drumul pe care singur ți l-ai construit și crezi ca mai trebuie să aștepți, o poți face. Nu sta mult pe loc. S-ar putea să pierzi și acest tren. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI – Ești omul potrivit la locul potrivit și e bine să profiți de acest nou statut. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC – Gândește-te lucid la situația în care te afli, la rolul pe care îl joci în gașca ta de prieteni. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Principala preocupare a zilei ține de bani: de unde îi iei, cum să îi folosești… Atenție foarte mare! Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – Vrei să ți se facă dreptate, dar nu miști un deget. Dumnezeu îți dă, dar nu-ți pune în traistă. Numărul norocos al zilei: 8.

Continuarea din pagina anterioară
BALANȚĂ – Planul pe care l-ai inițiat dă chix. Nu e motiv de panică. Nu a fost să fie acum! Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION – Ai nevoie să studiezi mai mult situația contractuală pe care vrei să o schimbi. Nu te arunca în necunoscut doar pentru că vrei să pui capăt unei probleme. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR – Respiri ușurat și te simți senzațional după ce ai trecut de problema care te măcina foarte tare. Acum e cazul să te distrezi. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN – Te bagi în scandaluri ca musca în lapte și apoi te plângi de ce îți merge prost. E timpul sa discerni mai bine lucrurile. Numărul norocos al zilei: 5

VĂRSĂTOR – Îți lipsește motivația și vrei să experimentezi multe lucruri. Unde a dispărut entuziasmul acela? Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – Întâlnești exact persoana care îți poate deschide toate căile către succes. Profită de această întrevedere. Numărul norocos al zilei: 16.

Sursa: Revista Teo