Show la Urgenţe cu fete bete criţă, opt oameni s-au chinuit să scoată o adolescentă din baie

Tinerii au ajuns să facă ravagii prin Urgenţe din cauza alcoolului şi a consumului de substanţe halucinogene.

07 nov. 2017, 07:43
Show la Urgenţe cu fete bete criţă, opt oameni s-au chinuit să scoată o adolescentă din baie

Trei tineri au ajuns în weekend la spital în stare gravă după ce au băut în neştire. Mai întâi, medicii s-au confruntat cu cazul a două tinere, una de 17 şi una de 18 ani, care au ajuns pe mâinile medicilor direct din localul în care au băut. Acestea au fost transportate la spital cu două ambulanţe, după ce au fost scoase de personalul de pază al unui local în care au consumat băuturi alcoolice. Dacă minora a fost supusă imediat unui tratament pentru a-şi reveni la Secţia de Pediatrie, cu tânăra transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a fost o cu totul altă poveste.

Cu tatăl plecat în străinătate, iar mama ajunsă în Urgenţe chemată de cadrele medicale, tânăra a început să aibă un comportament bizar şi a cerut să folosească toaleta. Odată ajunsă acolo însă, fata s-a blocat înăuntru şi a avut o criză de nervi.

Cei de la Urgenţe s-au văzut nevoiţi să cheme jandarmii pentru a o putea calma şi pentru a o scoate din toaletă, totul transformându-se într-un „spectacol” pentru ceilalţi pacienţi care aşteptau pe hol.

„A fost nevoie de opt bărbaţi ca să o poată scoate de acolo şi să o controleze. Patru jandarmi, doi asistenţi de la ambulanţă şi doi infirmieri de la spital. Unul din ei a reuşit să forţeze uşa, un altul şi-a pus piciorul între uşă şi perete şi au reuşit să o scoată în ţipete şi agitaţie. Părea complet dezorientată, simptome pe care nu le ai doar de la consumul de băuturi alcoolice”, a povestit un asistent din cadrul UPU, potrivit monitorulbt.ro.

În cele din urmă, tânăra a fost evaluată şi transportată la Secţia de Psihiatrie, pentru tratament.

La aproape 24 de ore, echipajul SMURD a fost solicitat la Corni, unde un tânăr de 15 ani a fost găsit inconştient de către părinţi. Acesta a băut pe câmp, împreună cu mai mulţi prieteni, după care a început să se simtă rău şi şi-a pierdut cunoştinţa.