Şi-a desfăcut picioarele în văzul tuturor. ANDA ADAM, la plajă fără chiloţi FOTO

Atunci când a fost într-o relaţie de câţiva ani cu Victor Slav, "băiatul de la Meteo", toată lumea se aştepta să o vadă pe Anda Adam în faţa altarului. Însă viaţa nu este întotdeauna aşa cum o plănuim, astfel că cei doi s-au despărţit, iar Victor şi-a refăcut viaţa (de două ori chiar!) alături de Bianca Drăguşanu, urmând să devină tătic, în timp ce Anda a spus "Da!" în cele din urmă altui bărbat, devenind mămica micuţei Evelin.

09 aug. 2016, 11:50

Deşi a născut, Anda Adam şi-a recuperat rapid formele apetisante care înnebunesc în continuare bărbaţii, scrie cancan.ro. Cântăreaţa a ajuns din nou pe litoral, dar felul în care a apărut la plajă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Îmbrăcată într-o rochiţă colorată, Anda şi-a desfăcut la un moment dat picioarele şi… a îmbrăcat o pereche de chiloţei, apoi şi-a pus şi sutienul fără să-i pese că este văzută de toţi cei aflaţi pe plajă.

Citeşte şi Adevărul gol-goluţ despre silueta Andei Adam. Fără Photoshop este dublă GALERIE FOTO

Cu toate că nu este străină de ipostazele publice în costumul Evei, după ce Anda Adam a pozat în revistele pentru adulţi, în situaţia de acum, din fericire pentru ea, vântul nu i-a „suflat” rochiţa înainte să termine de îmbrăcat costumul de baie! Deşi, dacă se întâmpla asta, cu siguranţă nu ar fi existat vreo plângere din partea masculilor prezenţi. Cel mult doamnele ar fi avut ceva de obiectat împotriva privirilor pofticioase aruncate de aceştia în direcţia Andei.

Citeşte şi Anda Adam, fără lenjerie intimă. Fotografia în care se vede mult din ce vede soţul ei în pat FOTO

Dacă este să ne luăm după ce fotografii incendiare postează adesea Anda Adam pe internet, putem spune că soţul ei este un bărbat înţelegător şi mândru de formele soţiei sale, fie ele şi „tunate”. Mai mult decât atât, Anda nu pare să se fi reorientat deloc rău, deoarece Sorin este un tânăr afacerist constănţean căruia nu pare să-i meargă deloc rău, iar apariţia fetiţei le-a întărit şi mai mult relaţia. Probabil că Anda profită de sezonul estival pentru a-şi etala trupul de invidiat înainte de a se pregăti pentru o nouă sarcină, cei doi mărturisind că nu vor să aibă o diferenţă de vârstă prea mare între copii.