Şi-a înşelat iubita după ce a lăsat-o însărcinată: „M-am culcat şi cu sora ei”. Motivul este ŞOCANT

Un bărbat a dezvăluit că a început să-i fie infidel iubitei însărcinate, după ce a aflat un detaliu intim din trecutul ei.

05 mart. 2018, 18:47
Şi-a înşelat iubita după ce a lăsat-o însărcinată: „M-am culcat şi cu sora ei”. Motivul este ŞOCANT

Bărbatul a povestit că a avut o discuție serioasă cu iubita lui și a aflat multe lucruri care i-au dat de gândit.

O profesoară de 26 de ani a ajuns DUPĂ GRATII. Ce i-a făcut unui elev de clasa a 8-a FOTO

„Eu am 19 ani, ea are 23. Am început să o înșel ca să mă simt mai bine. Am aflat despre ea că a avut 18 parteneri sexuali, iar eu doar 4, până să o cunosc pe ea. Într-o zi eram cu sora ei acasă și începuse să se plimbe prin sufragerie în lenjerie. N-am putut rezista. M-am simțit bine după ce am înșelat-o pentru că m-a deranjat că a fost cu mulți bărbați înaintea mea. Ea a aflat și a spus că trebuie să luăm o pauză. Apoi, am aflat că este însărcinată, dar tot nu m-am putut opri din a-i fi infidel. Îmi doresc mult să devin tată, dar sunt foarte nervos că am aflat prea târziu de trecutul ei. Vreau să rezolv totul, dar nu știu cum”, a mărturisit bărbatul pentru The Sun.

O profesoară de biologie de 27 de ani prinsă în timp ce preda live o lecţie de anatomie unui elev în maşină

Acesta a ajuns chiar şi la psiholog, care a încercat să-l aducă pe calea cea dreaptă: „Experiențele din trecut ale iubitei tale au făcut-o să devină persoana de care te-ai îndrăgostit în prezent. Este păcat să trăiești în trecut și să nu te bucuri de familia pe care vreți să o întemeiați împreună. Faptul că o înșeli nu va rezolva nimic. Nu era într-o relație cu tine atunci când s-a culcat cu ceilalți bărbați. Trebuie să comunicați mai bine și să încercați să faceți relația să meargă”.