Şi-a scos la vânzare virginitatea pentru a construi case pentru săraci

O braziliancă de 20 de ani îşi scoate virginitatea la licitaţie în scop caritabil. Până acum, cea mai bună ofertă este de 190.000 de dolari, dar câştigătorul va fi anunţat pe 15 octombrie.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 12:01

Catarina Migliorini este o studentă de 20 de ani din Brazilia, care a decis să pună la bătaie ce are ea mai de preţ pentru a-i ajuta pe săraci. Tânăra şi-a scos la licitaţie virginitatea, iar banii obţinuţi vor fi donaţi pentru construirea unor case pentru familiile defavorizate din oraşul ei natal.

Tânăra este originară din Santa Catarina, localitate din sudul Braziliei, şi a crescut văzând cum familiile sărace îşi duceau greul zi după zi. Acum, la 20 de ani, Catarina a decis să facă ceva pentru a le întinde o mână de ajutor. Şi cum nici ea nu trăieşte în puf şi nu are mijloacele necesare pentru a ajuta, şi-a scos la licitaţie virginitatea, iar banii obţinuţi vor fi donaţi pentru construirea de case pentru familiile defavorizate din Santa Catarina.

Licitaţia se încheie pe 15 octombrie, însă câştigătorul va trebui să îndeplinească şi câteva condiţii: nu va avea voie să o sărute pe Catarina, iar întâlnirea va avea loc la înălţime, într-un avion privat care va zbura pe ruta Australia – SUA. În plus, el va fi supus unor analize pentru boli cu transmitere sexuală şi chiar şi aşa va fi obligat să folosească prezervativ. La rândul ei, Catarina va fi consultată pentru a dovedi că este fecioară.

Povestea licitaţiei pentru virginitatea Catarinei are, însă, şi o altă latură. Potrivit Daily Mail, tânăra va face sex pentru prima oară în viaţa ei în cadrul unui proiect pentru un film australian, numit „Virgins Wanted”. Catarina va fi plătită cu 20.000 de dolari şi 90% din suma cu care va fi câştigată licitaţia, iar ea ar urma să doneze o parte din bani unui ONG, pentru construirea de case pentru săraci. Tânăra nu a pronunţat însă vreo sumă sau vreun procent.

„Eu nu consider că este prostituţie. Când cineva face ceva o dată în viaţă, nu este o profesie. Dacă faci o fotografie şi iese bine, asta nu te face fotograf”, a spus Catarina, pentru publicaţia Folha.

Cum asupra proiectului planează câteva semne de întrebare, Catarina a explicat că nu vrea să fie ipocrită şi că va păstra şi ea o parte din banii câştigaţi, pe care îi va folosi pentru a studia medicina în Argentina. Totuşi, trebuie menţionat că actul sexual în sine nu va avea loc în faţa camerelor de filmat, documentarul care urmează să fie realizat urmând să fie despre viaţa ei înainte şi după marele moment. „Nu este pornografie. Aş muri de ruşine dacă ar fi aşa”, a punctat Catarina.

Din acelaşi proiect face parte şi un bărbat, Alexander Stepanov. Dacă pentru Alexandra ofertele ajunseseră, până pe 1 octombrie, la 190.000 de dolari oferiţi de un american, Alexander este mult mai slab cotat, la 1.300 de dolari (ultima ofertă, pe 23 septembrie).