Şi-a vândut toată averea, după ce doctorii i-au spus că este pe moarte, şi s-a ocupat de propriile funeralii…

O britanică în vârstă de 55 de an și-a vândut toată averea, inclusiv bijuteriile moștenite, după de doctorii i-au spus că este pe moarte. Femeia a vrut să își organizeze înmormântarea, fără să-i îngreuneze pe copiii ei cu această povară.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 13:55
Şi-a vândut toată averea, după ce doctorii i-au spus că este pe moarte, şi s-a ocupat de propriile funeralii…

Femeia a vrut să își organizeze înmormântarea, fără să-i îngreuneze pe copiii ei cu această povară. După o lună, ea a aflat însă că doctorul care i-a dat vestea șocantă s-a înșelat. Ea nu suferea de cancer, ci era sănătoasă tun, notează Daily Mail, citează libertatea.ro.

„Plângeam în fiecare noapte, de fiecare dată când mergeam la culcare mă gândeam că nu știu dacă mă trezesc a doua zi. A fost îngrozitor să mă gândesc că fiecare zi ar putea să fie și ultima. Timp de o lună am crezut că o să mor și mi-am pregătit înmormântarea”, a spus Julie Shann.

Femeia a început să-și vândă bunurile de valoare pentru a-și planifica înmormântarea. Și-a dat chiar și inelul de nuntă moștenit de la bunica ei, precum și alte bijuterii pe care le moștenise de la familia sa.  Surpriza a venit o lună mai târziu, când a mers la un nou control. A aflat că nu a avut niciodată cancer, dar și că doctorul care a tratat-o anterior nu avea calificările necesare pentru a da un astfel de diagnostic.

Acum, deși au trecut trei ani, femeia spune că încă este șocată de trauma pe care a trăit-o. 

„Nu trebuia să trec prin așa ceva. Mi-am vândut cele mai prețioase bunuri, care aveau și o valoare sentimentală pentru mine. Nu le voi mai recupera”, mai spune Julie. După ce a aflat că nu suferă de cancer, Julie a încercat să vorbească cu medicul care i-a dat diagnosticul greșit. “Nu a vrut să stea de vorbă cu mine și a chemat paza să mă dea afară din spital”, a menţionat britanica.