Sia lansează primul album de Crăciun din carieră

Sia a anuntat astazi ca va lansa primul album de Craciun din cariera sa, "Everyday is Christmas", pe 17 noiembrie. Albumul va fi lansat in colaborare cu Monkey Puzzle/Atlantic Records, toate melodiile fiind scrise de Sia si Greg Kurstin.

17 oct. 2017, 18:17
Sia lansează primul album de Crăciun din carieră

Albumul include single-ul „Santa’s Coming For Us”, care este urmat de alte cantece festive ca „Ho Ho Ho”, „Candy Cane Lane” si „Puppies Are Forever”, dar si balade precum „Underneath The Christmas Lights”, „Snowman” si „Snowflake”.

Sia a incheiat recent turneul Nostalgic For The Present desfasurat in America de Nord, turneu care a fost numit „captivant de creativ” (Billboard) si „o performanta artistica magica” (AXS). Turneul va continua iarna aceasta, cand Sia va concerta pe stadioanele din Australia si Noua Zeelanda. Mai multe detalii, pe site-ul artistei, siamusic.net/tour.

Artista si producatoarea nominalizata la premiile Grammy este implicata in mai multe proiecte, printre care se numara albumul de Craciun „Everyday is Christmas”, primul film pe care il va regiza chiar ea, colaborarea cu Zayn pentru hitul „Dusk Til Dawn” si dublarea vocii personajului Songbird Serenae in „My Little Pony: The Movie” alaturi de Emily Blunt, Zoe Saldana si Kristin Chenoweth.

Piese incluse pe albumul „Everyday is Christmas”:

1. Santa’s Coming For Us

2. Candy Cane Lane

3. Snowman

4. Snowflake

5. Ho Ho Ho

6. Puppies Are Forever

7. Sunshine

8. Underneath The Mistletoe

9. Everyday is Christmas

10. Underneath The Christmas Lights