Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu, depus în aplauze la Teatrul „Constantin Tănase”. Sute de oameni au venit să-şi ia ADIO

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. Va rămâne în foyerul teatrului până sâmbătă, când va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica. Stela Popescu va fi înmormânată duminică la Cernica. Sute de oameni s-au strâns vineri în faţa teatrului şi au aplaudat la sosirea sicriului. Au venit cu flori să-şi ia adio de la marea actriţă.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 14:08

Sute de persoane, admiratori, prieteni, dar şi colegi de scenă, precum Mitică Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, președintele UCIN, Laurențiu Damian, s-au aflat în fața teatrului „Constantin Tănase” și au aplaudat în momentul sosirii sicriului cu trupul neînsufleţit al Stelei Popescu.

În foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” s-au depus deja mai multe coroane de flori.

 

Actriţa Stela Popescu a fost găsită fără suflare, joi, în locuiţa sa din Bucureşti. Fiica adoptivă a Stelei Popescu a fost cea care a găsit-o. Porivit unor surse din cadrul anchetei, uşa locuinţei actriţei era închisă însă televizorul, aprins. Fiica Stelei Popescu a fost cea care a anunţat autorităţile. Medicii sosiţi la fata locului nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul. 

În urma necropsiei s-a constatat că Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

Raportul oficial al INML afirmă că accidentul vascular ar fi putut avea loc în perioada 22-23 noiembrie. „I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolen fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017„, se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Alexandru Arşinel a povestit că timp de mai multe ore nu a reuşit să dea de actriţă. Printre ultimii care au văzut-o în viaţă pe Stela Popescu a fost viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Acesta a povestit că era tulburată. „Nu era în apele ei, microfonul nu-l ţinea, nu se auzea în sală. (…) Avea o vervă, dar se vedea că era tulburată. (…) Era apăsată, părea obosită. Am pus pe seama vârstei, nu mă puteam gândi la ceva grav. Am avut un soc şi probabil si cei din sala pentru că se vedea că era apăsată de nişte lucruri, se întâmpla ceva”, a povestit Dan Cristian Popescu.