Simona Gherghe este însărcinată? Dan Capatos a dat-o de gol. Ce spune vedeta FOTO

Simona Gherghe este o persoană discretă şi de fiecare dată a ales să îşi ţină viaţa personală departe de ochii publici. Cu toate acestea, de fiecare dată când a fost întrebată de viaţa personală şi de copil frumoasa blondă a fost foarte sinceră: "Îmi doresc, fireşte, nu am ascuns niciodată asta, pe de altă parte e mai complicat să-ţi programezi asta ca o vizită la stomatolog".

05 ian. 2017, 10:54

Zilele trecute, prezentatoarea „Acces Direct” a postat o fotografie, în care apare alături de iubitul ei, în care le ura „La mulţi ani” fanilor de pe Facebook, scrie spynews.ro. Până aici nimic neaşteptat. Dar ce nu a observat nimeni este că atât fanii, dar şi colegii i-au răspuns la urări.

Citeşte şi Simona Traşcă i-a înnebunit pe toţi cu posteriorul ei pe care şi l-a mărit recent printr-o operaţie estetică FOTO

Cel mai interesant comentariu este cel al lui Dan Capatos, colegul şi prietenul Simonei. Acesta le-a urat şi el „La mulţi ani”, iar iubitul Simonei i-a întors urarea. Capatos a continuat spunându-i: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, tati!!”.

Citeşte şi Simona Gherghe, în braţele iubitului ei, în noaptea dintre ani FOTO

Din comentariul pe care l-a făcut Dan Capatos se înţelege că Simona şi Răzvan ar urma să devină părinţi.